Autoįvykis įvyko šįryt, 7.30 val., atlikėjai su vaikinu grįžtant iš Latvijos į Lietuvą, iki Lietuvos buvo telikę vos 35 kilometrai. Ronaldas šiuo metu gyvena Latvijoje, ten krepšininkas atstovauja Jėkabpilio „Jekabpils“ ekipą.

„Apsivertus buvo šokas, bet po to greitai atsigavome. Supratome, kad reikia pradėti stabdyti automobilius ir prašyti pagalbos“, – DELFI pasakojo mergina.

Gabrielės Grygolaitytės-Vashos vaikino automobilis

Gabrielė pasakojo, kad už vairo sėdėjęs Ronaldas nesuvaldė automobilio: „Lijo, slidi kelio danga, staigus posūkis ir vertėmės į griovį. Greičio neviršijome“. Kiti eismo dalyviai incidento metu nenukentėjo.

Atlikėja džiaugiasi, kad nei ji, nei jos vaikinas nepatyrė sužalojimų. „Nežinau, kam dėkoti už išsaugotas gyvybes ir visiškai nepažeistą sveikatą saugos diržų pagalba. Būkite atidūs kelyje, nevažinėkite greitai ir nevaidinkite „šūstrų“ važinėdami neprisisegę diržų. Ačiū Angelams, kurie mus saugo“, – džiaugėsi G. Grygolaitytė-Vasha.

Nors autoįvykis nutiko ankstyvą rytą, šiuo metu pora dar ne namuose. „Negrįžome, net esame saugūs, mus pasiėmė artimieji, – pasakojo mergina. – Bet policijos nekvietėme, atvažiavo tralas ir ištraukė automobilį. Latviai padėjo.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)