Ypač geras laikas nuo sausio 21 d., kai Saulė viešės jūsų ženkle ir jūs galėsite išreikšti nenuilstantį norą daug ką gyvenime keisti.

Laikotarpis nuo sausio 21 iki vasario 19 d. – ypatingas, būkite pasiruošę didelėms gyvenimo permainoms.

Romantikai, pažintims, draugystei jums – puiki antroji sausio dekada, pirmoji vasario ir kovo pirma savaitė.

Venera jūsų žvaigždyne viešės nuo vasario 17 iki kovo 12 d., tai yra išskirtiniai laikotarpiai, kada palanku ieškotis geriau apmokamų darbų, rasti papildomas veiklos sritis, imtis naujų projektų, įsigyti svarbių pirkinių.Tai laikas kai galite atrasti naujų finansinių šaltinių, kurti savo verslą.

Būkite jautrūs vieni kitiems ir dėmesingi pirmosiomis bei paskutinėmis balandžio dienomis ir gegužės pabaigoje, kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis, suteikdamas jautresnę reakciją į pasakytą žodį, aštriau išsakytą kitokią mintį.

Balandžio viduryje kai kuriems bus pats laikas imtis ryžtingų pokyčių darbų srityje. Galite sulaukti ir gero bendraminčių pasiūlymo kurti kažką drauge. Apsvarstykite jį ir, jei tai jums tinka, nedelskite. Gegužę gali atsirasti papildomų rūpestėlių auginantiems mažuosius. Pasitikėjimas – gerai, bet jų mokslo rezultatais gal vertėtų pasidomėti anksčiau, nelaukiant mokslo metų pabaigos, kad užtektų laiko rezultatams pagerinti, jei reikės.

Birželį kai kurie antrosios pusės ieškantys Vandeniai gali nelauktai susižavėti nauju žmogumi. Beje, pažintims puiki birželio trečia savaitė, liepos antroji dekada ir rugpjūčio trečioji savaitė, kai jūsų ženklu keliaus Mėnulis.

Liepą kai kurie ryšis svarbiausioms permainoms savo gyvenime – vestuvėms. Didelės jums šeimyninės laimės!

Rugpjūtis labai tiktų atostogų kelionei.

Rugsėjis dėl dalinių Saulės ir Mėnulio užtemimų mažiau palankus svarbiems sprendimams. Šį mėnesį daugiau dėmesio skirkite namams, labiau pasirūpinkite šalia esančiais.

Spalio pirmosios dvi savaitės, lapkričio pirmoji dekada ir mėnesio pabaiga – puikus laikas naujiems kontaktams, dalykiniam bendravimui.

Gruodžio 8 d. jūsų žvaigždynu pradės kelionę Venera. Tai tinkamas laikas rimtiems finansiniams sprendimams. Šiuo metu galite rasti naują pajamų šaltinį.

Gruodžio pirma savaitė ir paskutinės dvi dienos – nuostabus laikas įsimylėjusiems. O artėjančios šventės suteiks daug džiaugsmo ir noro sugalvoti kažką originalaus. Kai kurie ta proga leisis į kelionę.

Jūsų išradingumas ir gebėjimas rasti išeitį ir sudėtingesnėse situacijose padės sėkmingai įveikti visas pasitaikančias kliūtis ir įgyvendinti svarbiausius planus.

Įsimintinų jums šių Ugninės Beždžionės Metų!