Pasak leidinio, C. Ronaldo nuo pirmadienio iki ketvirtadienio po „Real“ ekipos treniruotės asmeniniu lėktuvu skrenda į Maroko sostinę Rabatą pas draugą ir grįžtą į Madridą naktį, kad spėtų į rytinę treniruotę. Dėl to portugalas įtariamas homoseksualumu.

„The Mirror“ pažymi, kad „Real“ klubo vadovybė nerimauja dėl reguliarių futbolininko kelionių lėktuvu. Komandos vadovų nuomone, nors C. Ronaldo ir nepažeidžia sutarties sąlygų, nuolatiniai jo skrydžiai atsiliepia jo sportinei formai.

C. Ronaldo ir B. Hari bendros fotografijos pirmą kartą futbolininko ir jo draugo „Instagram“ paskyrose pasirodė spalio mėnesį. Po viena jų, kur kikboksininkas laiko C. Ronaldo ant rankų, buvo prierašas: „Ką tik susituokėme...Cha-cha-cha!“

Lapkričio 13 d. C. Ronaldo pranešė, kad susitinka su keliomis merginomis iš karto tam, kad išsirinktų vienintelę. 2015 metų sausį portugalas po penkerių metų draugystės išsiskyrė su Ukrainos ir Rusijos modeliu Irina Šeik. Anot žiniasklaidos, skyrybų iniciatoriumi buvo futbolininkas, nes mergina atsisakė vykti į jo mamos jubiliejaus iškilmes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)