Internautus, matyt, sužavėjo jaunuolių paprastumas ir nuoširdumas. Kelios dešimtys vaikinų himno žodžius iš visos širdies traukia paprasčiausiame bataliono koridoriuje. Vieni jų – stovėdami, kiti – tiesiog sėdėdami ant grindų.

„Bet tu prisimink, ką tu čia veiki. Ne dėl savęs, o dėl kitų čia būni. Ir nenusimink, jeigu kas ne taip. Už tavęs draugai, nes Lietuva – į priekį“, – dainuoja jie.

Kęstučio bataliono antros kuopos himnas. Puikiai atspindi mūsų gyvenimą. (Mūsų muzikantai patys sugalvojo žodžius) Gustas Jakštas Fugis Fu Mantas Mantas Ovidijus Keizeris Algirdas Kasparaitis Algirdas Gasenas Rapolas Jucius Laimis Ežerskis Julius Ežerskis Deividas Jokubauskis Girius DrėgvaPosted by Pijus Dar on 2015 m. spalio 25 d.

„Puikiai atspindi mūsų gyvenimą“, – pristatydamas šį vaido įrašą tikino juo pasidalijęs karys Pijus.

Šį vaizdo įrašą jau peržiūrėjo daugiau nei 40 tūkst. internautų. Jis sulaukė ir daugiau nei tūkstančio mygtuko „Patinka“ paspaudimų.

Matyti, kad kariai taip linksminasi ne pirmą kartą. Tas pats asmuo prieš porą savaičių pasidalijo kitu vaizdo įrašu, kuriame jie atlieka Aleksandro Makejevo dainą „Tai uždaryk mane, tėveli“.

Smagu visai čia :DPosted by Pijus Dar on 2015 m. spalio 11 d.