Galima taip atsakyti – viskas priklauso nuo požiūrio. Vienas manys: „Nieko sau. Eiti į pasimatymą su nepažįstamuoju...Nesąmonė. Juk panorėjęs pats galiu išsirinkti su kuo man susitikti, su kuo ne“. Antrasis mąstys: „Oho. Tikrai noriu išbandyti. Įdomu su kokiu žmogumi susitiksiu. O gal likimas pagaliau suves mane su išrinktuoju/ąją?“

„GoDate“ – kaip dar vienas būdas susipažinti, atsirado tik vasaros pradžioje, tačiau kai kurie jau spėjo rasti bendramintį. Yra ir tokių, kurie parodo iniciatyvą eiti į pasimatymą dar kartą.
O dėl likimo. „Jei likimu laikoma pažintis draugų vakarėlyje, universitete, darbe, konferencijoje ar parduotuvėje, galbūt galima likimu pavadinti ir „GoDate“ anketos užpildymą? Tam, kad du žmonės susitiktų per „GoDate“ reikia tikrai nemažai atsitiktinumų“, - samprotauja idėjos autorės.

Pasimatymo metu svarbiausia - geros emocijos

„Labiausiai mus džiugina tie susitikimai, kuomet dalyviai apsikeičia kontaktais, tai įrodo, jog neklydome parinkdami žmones (primename, jog nesame santykių ekspertės, deriname dalyvius labai paprastai - pagal amžių, išvaizdą, veiklumą, požiūrio bei humoro jausmo panašumą), tačiau gerai praleistas dalyvių laikas ir geros emocijos yra tikrai ne mažesnis tikslas. Siekiame, kad žmonės praplėstų savo pažinčių ratą, įgytų draugų, išgyventų įdomių emocijų, pažintų save, kitą žmogų“, - dėstė GoDate.lt autorės.

Susipažinti su nauju žmogumi nėra labai kasdieniška. Nepaisant to, kad visur - autobuse, darbe, paskaitose, mus supa žmonės, nesame linkę jų užkalbinti. Dažniausiai prisibijome susipažinti ar komplimentą pasakyti simpatiškam asmeniui – nenorime nesusipratimų, ne taip susidarytos nuomonės apie mus.

„Atrodo tam, kad įvyktų dialogas reikia specialios progos ir ypatingų aplinkybių. Mes norime sukurti žmogui „patogią“ pažinties progą, tačiau nepaisant to, tikrai būtų smagiau, kad žmonės dažniau drįstų užkalbinti vieni kitus, paprasčiausiai pagirtų už ką nors, kad autobuse nebūtinai visada visi tylėtų, kad nesijaustume absoliučiai vieni viešojoje erdvėje ir dažniau šypsotumėmės vieni kitiems be jokios priežasties“,- teigė paslaugos kūrėjos.

Paslaugos kaina - tarsi filtras

Nors šiais laikais apstu nemokamų susipažinimo būdų, tačiau GoDate.lt paslauga kainuoja 15 Eur. Mokestis šiuo atveju yra tarsi filtras. Kadangi susitikime dalyvauja du žmonės, svarbus kiekvieno dalyvio atsakingumas, juk nuo jo priklauso ir kito dalyvio gerovė.

Yra pasitaikęs atvejis, kai vienas dalyvis pamiršo apie pasimatymą, ir mergina jo tąkart nesulaukė. Buvo nemalonu visiems, tačiau nepaisydami nesklandumų jie vis tiek susitiko ir liko patenkinti. „Koks žmonių požiūris į pasimatymą būtų jeigu jis kainuotų pvz. 3 eurus arba būtų nemokamas? Manome, kad mažiau atsakingas.

Už 15 Eur parenkamas tinkamiausias žmogus ir suorganizuojamas pasimatymas. Kad per pirmąjį susitikimą dalyviai geriau pažintų vienas kitą – siūloma įvykdyti tam tikras užduotis. „Veikimas situacijose geriausiai atskleidžia tikrąjį žmogaus būdą, požiūrį, vertybes, stiprybes bei silpnybes. Iš patirties žinome, jog kelionės puikiausiai atskleidžia asmenybę, taigi norime ir „GoDate“ dalyviams susitikimo metu surengti tarsi mikro kelionę – kitokį pasivaikščiojimą po Vilnių, kupiną kitokių pokalbių ir emocijų,“ - pasakojo pašnekovės.

Kokių dalyvių laukia GoDate?

Kūrėjos tikina, kad dabartinis vartotojo portretas iš tikrųjų atitinka jų susikurtąjį. „Tikrai nevengiame kitokio tipo žmonių, tačiau labiau džiaugiamės ir toliau siekiame, kad „GoDate“ anketą pildytų paprasti, draugiški, geranoriški, pozityvūs, sąmoningi asmenys", - sako jos.

Kūrėjos pastebi, kad dažnas dalyvis turi tikrai neblogą humoro jausmą, skaito, yra neabejingi judėjimui, pilni jaunatviško polėkio, jie nori ir gyvena įdomiai, todėl į tokias avantiūras kaip „GoDate“ žiūri labai palankiai ir paprastai. Save taipogi tapatiname su šiomis savybėmis, taigi, siekiame pritraukti panašius, mūsų idėjai neabejingus asmenis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)