27 tūkst. žiūrovų talpinančioje arenoje retas svečias laikys kumščius už Ispanijos komandą. Veikiausiai – tik gana kukli pačių ispanų grupė, kurioje yra krepšininkų antrosios pusės, artimieji bei draugai.

Vietiniai krepšinio mėgėjai DELFI sutartinai tvirtino finale palaikysiantys Lietuvą. Dėl įvairių priežasčių: vieniems labiau imponuoja komandinis lietuvių žaidimas, kiti griežia dantį ant ispanų dėl pralaimėjimo pusfinalyje, tretiems pietiniai kaimynai nepatinka iš principo.

Kad neketina finalo stebėti pasyviai, sekmadienio popietę į „Stade Pierre Mauroy“ rinkęsi Prancūzijos sirgaliai pademonstravo iš karto, prieš filmavimo kamerą ėmę garsiai skanduoti „Lietuva, Lietuva!“.

Paramą lietuviams žadėjo ir DELFI sutikti Serbijos aistruoliai.

Primename, kad Europos pirmenybių finalas prasidės 20 val. Lietuvos laiku. Prieš tai paaiškės bronzos medalių savininkai, kuriais pretenduoja tapti Prancūzija arba Serbija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (193)