„Viskas priklausys nuo jo savijautos. Dėl visa ko turėsime ir planą B“, – antradienį sakė S. Pianigini.

Maža to, aštuntfinalyje su Izraeliu kojos raumenį susižeidęs A. Bargnani antradienio vakarą nedalyvavo Italijos rinktinės treniruotėje.

Bet trečiadienį aukštaūgis jau sportavo su tautiečiais ant „Stade Pierre Mauroy“ stadiono parketo ir atrodė pasiruošęs kilti į kovą su buvusiu komandos draugu Toronto „Raptors“ klube Jonu Valančiūnu ir visa Lietuvos nacionaline ekipa.

Savo ruožtu, antradienio pratybose dalyvavęs Luigi Datome rungtynių dieną treniruotę sekė iš šono. Kiek anksčiau S. Pianigini DELFI kategoriškai tvirtino, kad jo komandos kapitonas tikrai nespės išsigydyti traumos iki mačo su Lietuva.

Tuo metu buvęs Jono Mačiulio komandos draugais Milano „Emporio Armani“ klube Nicolo Melli DELFI teigė, kad „mėlynieji“ bus pasirengę bet kokiu atveju.

„Bus sunkios rungtynės prieš patyrusį, stiprų varžovą, turintį galingą priekinę liniją. Džiaugiuosi, kad puikiai sekasi ir J. Mačiuliui. Bet mes pasiruošę, turime savų pranašumų. Vienas pagrindinių mūsų kozirių, žinoma, yra tritaškiai, bet talentingų žaidėjų, pasižyminčių įvairiais sugebėjimais, Italijos rinktinėje yra pakankamai“, – kalbėjo aukštaūgis.

Primename, kad Lietuvos ir Italijos dvikova Europos čempionato ketvirtfinalyje įvyks trečiadienį, nuo 22 val. Lietuvos laiku. Prieš tai santykius aiškinsis Serbija ir čempionato staigmena Čekija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)