LKPT atstovai informuoja, kad valandą po vidurnakčio pareigūnų įtarimą sukėlė automobilis „VW Passat“, važiuojantis nuo pasienio pusės. Automobiliu važiavo vyras ir moteris, tačiau jie atrodė sunerimę, o pamatę pareigūnus, sulėtino važiavimo greitį.

Sustabdytas vairuotojas iš karto pareiškė, kad teisė vairuoti iš jo atimta, nes praėjusiais metais jis sukėlė eismo įvykį, kuriame buvo sužeistas žmogus.

Tačiau pareigūnai nepuolė iš karto rašyti administracinio teisės pažeidimo protokolo, o nutarė atidžiau pažiūrėti, kas vežama talpiame automobilyje. Nuojauta pareigūnų neapgavo – ant galinės automobilio sėdynės, po vairuotojo ir keleivio kilimėliu, daiktadėžėje, bagažinėje ir net kuro bake buvo prikrauta kontrabandinių cigarečių „Fest“ pakelių su baltarusiškomis banderolėmis. Iš viso pareigūnai aptiko 1499 pakelius kontrabandinių cigarečių.

Patikrinus 46 metų vairuotojo duomenis, paaiškėjo, kad vyras yra gerai žinomas policijai ir jau tris kartus yra teistas už kontrabandos gabenimą.

Praėjusiais metais už kontrabandos gabenimą jis buvo nuteistas du kartus, jam skirtos piniginės baudos, o šių metų birželį teismas už pakartotinai padarytą analogišką nusikalstamą veiką vyrui skyrė administracinį areštą. Šį kartą vyras buvo sulaikytas praėjus tik dešimčiai dienų nuo arešto atlikimo.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai sulaikė nelegalų kontrabandinių rūkalų krovinį gabenusį vyrą ir kartu su automobiliu pristatė į policijos komisariatą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)