Abonementai į trejas Lietuvos rinktinės namų rungtynes 2015 metais pradėta prekiauti dar vasario mėnesį. Birželį po rungtynių su Šveicarija mūsų šalies komandai šiemet liko dvi oficialios dvikovos namuose – prieš San Mariną rugsėjį ir prieš Angliją namuose.

Šiais abonementais iki šiol pasirūpino daugiau nei 2 tūkst. futbolo mėgėjų. Dar tūkstantį bilietų – nors pageidavo triskart daugiau - įsigijo Anglijos rinktinės aistruoliai. Dalį vietų stadione taip pat užims abiejų šalių futbolo bendruomenės, rėmėjų, žiniasklaidos atstovai.

„Vietų stadione liko vos keli šimtai, tad artėjame prie to, kad atskirų bilietų į rungtynes gali nebelikti arba likti labai mažai. Todėl tiems, kas nori palaikyti rinktinę stadione, rekomenduojame suskubti ir rezervuoti abonementus. Tai galima padaryti iki rugsėjo 4 dienos. Jei liks bilietų, jie bus parduodami nuo rugsėjo 11-os“, - sakė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas.

Lietuvos futbolo rinktinės aistruoliai taip pat aktyviai ruošiasi ir į išvykos rungtynes. Rugsėjo 5-ą Taline mūsų komandą palaikys daugiau nei 400 gerbėjų.

Rungtynės labai domina ir žiniasklaidos atstovus, kurių akreditavosi kelios dešimtys. Tradiciškai žurnalistai planuoja Taline sužaisti draugiškas rungtynes su kolegomis estais.

Estijos futbolo federacijos teigimu, į rungtynes Taline „A. Le Coq Arena“ stadione parduota apie 5 tūkst. bilietų.

Estijos ir Lietuvos rungtynės vyks rugsėjo 5-ą dieną, o Lietuva ir San Marinas susitiks rugsėjo 8-ą. Bilietus į rungtynes LFF stadione platina „Bilietai.lt“, abonementus galima įsigyti tik kasose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)