Kaip rašoma biography.com, nuo pat gimimo Stallone kentėjo dėl veido raumenų paralyžiaus, ypač daug dėl to kančių turėjo vaikystėje: ilgą laiką jis sunkiai kalbėjo ir nepilnai atmerkdavo akis. Vaikai nuolat iš jo šaipydavosi, tod4l Sylvesteriui savo garbę tekdavo ginti kumščiais. Jo mokytojai tvirtino, kad dėl tokio veido jam nėra galimybių siekti aktoriaus karjeros.

Kai Stallone sukako 15 metų, mama išsiuntė jį į privatų internatą sunkiems paaugliams. Mokykloje buvo itin griežtos taisyklės. Netrukus jis tapo vienu iš geriausių mokyklos sportininkų, vėliau įstojo į amerikiečių koledžą Šveicarijoje, Ženevoje. Stallone studijavo aktorystę ir tapo vienu geriausių koledžo aktorių.

Aktorius S. Stallone savo karjerą pradėjo nusifilmavęs porno filme „The party at the Kitty and Stud's“. Už tai jis gavo 200 JAV dolerių honorarą.

1975 m. Stallone atsitiktinai pateko į Muhamedo Ali ir Čako Vepnerio mačą. Grįžęs namo, jis per tris dienas sukūrė istoriją apie boksininką - „Rokis“. Prodiuseris Irvinas Winkleris susidomėjo projektu, tačiau jis nepritarė, kad pagrindinis vaidmuo atitektų pačiam Stallone. Galų gale, prodiuseris sutiko su viena sąlyga: Stallone turėjo dirbti beveik nemokamai.

Po sėkmingos premjeros šiame filme 30-metis Stallone tapo pirmo ryškumo žvaigžde ir vienu įtakingiausių žmonių Holivude.

Nuo paauglystės demontruojantis sportišką ir tvirtą kūną Sylvesteris Stallone ilgus metus buvo vienas geidžiamiausių vyrų. 69 metų aktorius šiuo metu atrodo itin susenęs: suglebusi veido oda, pražilę plaukai. Nors jo žvaigždė dar neužgeso, tačiau išvaizdos pokyčiai - akivaizdūs.

S. Stallones išvaizdos pokyčiai - DELFI nuotraukų galerijoje:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)