Ohoho, kieno čia tokios ausys?! Jei namuose trūksta mažo, mielo, draugiško, drąsaus ir kiek padykusio, suprantama, nuotaiką keliančio mažylio, ir jei norėtumėte ypatingos išvaizdos katinėlio, Lurdis pasiruošęs keliauti į Jūsų namus! Tik turi jis mažytį norą – būti saugus ir mylimas. Lai šeimininkai būna supratingi, juk Lurdis dar tik mokosi pažinti pasaulį, norisi jam visur užlipti, užšokti. Bet tvarką mėgsta – naudojasi dėžute, daug prausiasi. Ant rankų bus tik tuomet, kai pats norės. Na, gal čia dar tas amžius, kai vis savų reikalų yra... O jau žvilgsnis, o jau akys!!! Ištirpdys visus ledus...

Laris – mielas, švelnus, žmogaus draugiją mėgstantis rainiukas. Murkia, glaudžiasi, daug žaidžia, viskuo domisi (suprantama, gyvenimo patirties dar jam trūksta). Gudrus, linksmas, pats eina žmogui į glėbį. Bus ilgakojis, tobulo, švelnaus kailio savininkas, o jei labai mylėsite, lepinsite, paversite apvaliu, dryžuotu, besiridenančiu kamuolėliu. Svarbiausia, kad būsimi augintojai katinėlį mylėtų, juo nuoširdžiai rūpintųsi, įvertintų savo galimybes ir lūkesčius.

Lūšis. Liuksas. Dovanojamas labai gražus kačiukas Liuksas. Labai mielas, tolerantiškas. Jei imi į rankas – gerai, jei neimi – irgi gerai. Vienu žodžiu, mielas, geras, draugiškas ir žaismingas. Kailiukas ilgesnio plauko.

Mažučiai laukia tik pačių geriausių, atsakingų šeimininkų. Daugiau informacijos – tel. 8 610 69 992. Šiuo metu kačiukai Vilniuje (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius). Draugaukime ir socialiniame tinkle.