Save „padykusiu pilotu“ vadinusi Ch. Mafia, kurios tikroji pavardė Khan, užsakė šampano, paprašė leidimo atsisėsti pilotui ant kelių ir iš Londono Hitrou į Niujorko JFK oro uostą vykdyto transatlantinio skrydžio metu surūkė 40 cigarečių.

Kaip praneša uniland.co.uk, Ch. Mafia fotografavo ir filmavo tai, kas vyko pilotų kabinoje. Be to, jos teigimu, vedęs Kuveito oro linijų pilotas netgi prašė jos parodyti krūtinę, pasakojo, kad permiegojo su puse skrydžių palydovių.

Ch. Mafia patikino, kad daugiau nei 10 km aukštyje 300 keleivių skraidinusio piloto elgesys ją šokiravo.

Ji papasakojo, kad kartu su drauge, kuri taip pat dirba modeliu, į pilotų kabiną buvo pakviestos stiuardesės vos tik lėktuvas pasiekė reikiamą aukštį.

24-erių Ch. Mafia tikina klaususi piloto, ar pilotų kabinoje galima rūkyti ir kviestis pašalinius asmenis. Jos teigimu, jis jai atsakė, kad taisykles kuria jis pats, o kiti pernelyg daug dėmesio skiria saugumui.

„Jis mums rodė, ką kiekvienas mygtukas daro, sėdėjome jam ant kelių, užsidėjome jo kepurę ir mokėmės valdyti lėktuvą. Kažką paspaudžiau.

Nežinau, kas tai buvo, bet viskas buvo gerai, lėktuvas skrido pats. Jis  – visiškas pasileidėlis. Vadino mus seksualiosiomis, prašė vadinti jį neklaužada. Galima buvo matyti, kad jis tuo mėgaujasi“, - pasakojo modelis.

Ch. Mafia papasakojo, kad kai ji ir jos draugė atėjo į pilotų kabiną, pilotas kelias valandas jas linksmino, dainavo joms dainas iš „Disney“ filmukų. Tai, anot merginos, jai pasirodė ganėtinai keista flirtavimo technika.

Chloe Khan

Taip pat ji pridūrė, kad antrasis pilotas cigarečių nerūkė, jam labiau rūpėjo skrydis ir lėktuvas.

Kuveito oro linijos kol kas šio įvykio nepakomentavo, tačiau akivaizdu, kad pasikviesdamas moteris į pilotų kabiną, šis pilotas griežtai pažeidė po 2001 m. rugsėjo 11-osios teroristinių išpuolių patvirtintas taisykles, pagal kurias keleiviams draudžiama būti pilotų kabinoje.

Pilotas, kurio tapatybė kol kas nėra nustatyta, taip pat gali turėti bėdų dar ir dėl to, kad pažeidė draudimą rūkyti. Šis draudimas patvirtintas 2007 m. Taigi telieka tikėtis, kad susitikimas su dviem modeliais buvo to vertas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (206)