Kaip portalą MIESTE.lt informavo Soliaris, į jo tėvų namo, esančio Vilniuje, Fabijoniškių mikrorajone, atsitrenkė neatsargi mergina. Išlaužus tvorą, vos išvengta didelės nelaimės. Tik laimingo atsitiktinumo dėka vairuotoja neatsidūrė dainininko tėvų name.

"Viskas įvyko naktį. Mama pasakojo, kad išgirdo bum ir pamatė šviesas, šviečiančias į miegamojo langą. Aišku, mama pamanė, kad sapnuoja, bet pažiūrėjo pro langą, o ten - mašina kieme", - apie nelaimingą įvykį pasakojo A. Minalga-Soliaris. Jo teigimu, pirmiausia į lauką išbėgo tėtis: "Už vairo sėdėjo išsigandusi mergina, net negalėjo papasakoti, kaip įlėkė."

Nors automobilis gerokai aplamdytas, mergina liko sveika, sužalojimų nepatyrė. Šiuo metu policijos pareigūnai atlieka tyrimą, siekdami išsiaiškinti įvykio aplinkybes. "Nesuvokiu, kaip taip įmanoma. Nėra kur įsibėgėti, kad taip "lupt", kad išlaužti betoninį bortelį ir geležinę vartų konstrukciją", - stebėjosi atlikėjas.

Tačiau net ir po tokio sukrėtimo A. Minalgos mama neprarado humoro jausmo: "Sakau mamai gerai, kad ne į miegamąjį, o ji man: "gerai, kad ne džipas", - nusijuokė Algimantas. - Spėju, pagalvojo, kad karas prasidėjo." Beje, po įvykio Soliario mama skyrė repliką ir jam pačiam: "Mama sako: "Algeli, tu jau pasižymi savo vairavimo "bajeriais", bet ji tave pranoko", - linksmai nelinksmus nakties įvykius apibendrino Soliaris.