Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Papildyta 11.36 val.: Policijos pareigūnams netrukus pranešta, kad yra žuvusių žmonių. Kiek tiksliai - kol kas nėra aišku. Iškviesta speciali technika, kad vilkiką būtų galima pakelti ir iš po jo ištraukti automobilį.

Pirminiais duomenimis, susidūrė lengvasis automobilis "Chrysler" ir vilkikas.

Liudininkų teigimu, avarijos vaizdas kelia šiurpą - sumaitotas ne tik lengvasis automobilis, bet ir vilkikas. Automobilis atsidūrė po vilkiku, kone palindo.

Papildyta 11.56 val.: Automobilių srautus reguliuoja policijos pareigūnai. Vieną eismo juostą užtvėrė avarija. Dalis kelio laisva, tad ja leidžiama pravažiuoti po kelis automobilius iš vienos ir kitos eismo juostų.

Kelių direkcija informuoja, kad dėl eismo įvykio padarinių šalinimo ribojamas eismas magistralinio kelio A4 Vilnius–Varėna–*Gardinas 37 km. Susiaurėjusi važiuojamoji kelio dalis, todėl susidarė transporto priemonių spūstis.

Papildyta 12.39 val.: DELFI kelias nuotraukas atsiuntęs skaitytojas pranešė, kad įvykus eismo įvykiui, kiti vairuotojai suskubo į pagalbą. Jis važiavo su bičiuliu.

„Vairuotojai ragino vieni kitus gesinti po avarijos įsiplieskusią ugnį. Mes patys puolėme į pagalbą neprašomi, su savo gesintuvais, kad tik neįvyktų didesnė tragedija, - pasakojo DELFI skaitytojas. - Kiek žinau, lengvoji išvažiavo prieš eismą, gal lenkė, kai susidūrė su vilkiku".

Vaikinai trumpai nufilmavo, kaip neabejingi žmonės suskubo padėti ir darė viską, kad tik nekiltų didesnis gaisras.

Vaikinai neslėpė, kad vaizdas šokiruojantis, tačiau užkirsti kelią galimai dar didesnei nelaimei, puolė nė nesvarstę. Taip pasielgė kone visi šalia buvę vairuotojai.

Papildyta 13.22 val.: Atvykus spec. transportui, eismas laikinai uždarytas. Ruošiamasi patraukti vilkiką nuo lengvojo automobilio.

Papildyta 13.47 val.: Nukėlus vilkiką nuo lengvojo automobilio „Chrysler Neon“ nuolaužų, gelbėtojai ištraukė vieno žuvusiojo kūną. Nors buvo pranešta, kad prispausti du žmonės, po sudėtingos vilkiko nukėlimo operacijos paaiškėjo, kad lengvajame automobilyje buvo vienas žmogus.

Papildyta 13.59 val.: Avarijos vietoje vėl dalimi kelio praleidžiami automobiliai. Policija kurį laiką dar reguliavo eismą. Netrukus automobilių srautas jau judėjo kaip įprastai.

Policijos pareigūnai pradėjo tyrimą dėl tragiško eismo įvykio. Tiriama, kuris vairuotojų avarijos kaltininkas. Po avarijos patikrinus dokumentus ir kitus duomenimis nustatyta, kad žuvo 1976 gimęs vilnietis.

Papildyta 14.50 val.: Baigus tvarkyti avarijos vietą, eismas pilnai atnaujintas.

DELFI dėkoja skaitytojams už nuotraukas, filmuotą medžiagą ir informaciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1260)