Štai Vilniaus policija išplatino vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota pamoka visiems skubantiems vairuotojams. Situacija – niekuo neišskirtinė: keliu lėtai važiuoja traktorius, už jo rieda dar vienas automobilis, dvi juostos susiaurėja iki vienos. Ką daryti kai matai, kad dar galėtum lenkti, nors KET tai ir draudžia? „Mazda 626“ nusprendė nepaisyti saugumo ir drąsiai paspaudė greičio pedalą. Dar kelios akimirkos ir galima spėti, kad vairuotojas pasigailėjo – už traktoriaus važiavo specialiais ženklais nepažymėtas policijos automobilis, kuris užfiksavo KET pažeidimą – lenkimą pėsčiųjų perėjoje.

Policija primena, kad lenkimas vietose, kuriose KET draudžia lenkti, užtraukia baudą nuo 28 iki 43 eurų arba teisės vairuoti transporto priemonės atėmimą nuo 1 iki 3 mėnesių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (212)