Apsirengusi šio sezono maudymosi kostiumėliu jūs galite būti iššaukiančiai seksuali arba romantiška. Dizaineriai suteikia visišką pasirinkimo laisvę: vienspalviai modeliai arba marginti raštais, atskiri ir vientisi, su gundančiais iškirpimais arba sportinio stiliaus. Paplūdimio mada pagaliau atsitraukė nuo minimalizmo ir dosniai naudoja įvairią dekoratyvinę apdailą.

Štai aktualiausi 2015 metų pavasario–vasaros sezono maudymosi kostiumėlių modeliai.

Sportinis stilius

Paplūdimio rankinis, bočia, banglentės, badmintonas – jei norite išbandyti visų rūšių vasaros sportą, nepamirškite pasiimti sportinio stiliaus maudymosi kostiumą. Būtent tokie maudymosi kostiumėliai tapo pagrindiniu sezono favoritu. Akcentuojamos svarbiausios sportinės mados ypatybės: kontrastuojantys ryšių spalvų įsiuvai, užtrauktukai, užrašai, novatoriškos medžiagos (pavyzdžiui, neoprenas ir tinklelis).

Vientisi maudymosi kostiumėliai

Itin atvirus bikinių modelius keičia vientisi maudymosi kostiumai. Būtent tokie maudymosi kostiumėliai vyrauja garsiausių prekės ženklų kolekcijose. Dizaineriai akcentuoja vienspalvius audinius. maudymosi kostiumėliai puošiami kutais, raišteliais, užtrauktukais, aplikacijomis iš akmenų ir kristalų. Populiarūs asimetrinio kirpimo maudymosi kostiumėliai su kontrastinėmis sportinio stiliaus juostelėmis arba su neįprastais raštais.

Retro stiliaus

Vintažinės mados gerbėjoms patiks pin up stiliaus arba retro maudymosi kostiumai – su raukiniais, drapiruoti ir su aukštomis kelnaitėmis. Pasirinktinai – vienspalviai modeliai arba puošti gėlių raštais. Pačioms drąsiausioms dizaineriai siūlo rinktis skirtingų spalvų viršutinę ir apatinę dalį, kelnaičių juosmuo turi būti aukštas.

Bandeau

Svajones apie gražų lygų įdegį dekoltė ir pečių zonoje padės išpildyti bandeau stiliaus maudomukas. Galite rinktis ir vientisą, ir atskirą maudymosi kostiumo modelį. Beje, šis maudymosi kostiumo modelis laikomas vienu iš universaliausių ir tinka praktiškai visoms, išskyrus itin plačiapetes.

Nėriniai ir siuvinėjimai

Neatsisakykite malonumo puoštis net paplūdimyje. Dizaineriai perima ryškiausias sezono tendencijas ir naujai jas interpretuoja paplūdimio madoje. Tarp pagrindinių sezono hitų – siuvinėti ir (arba) nėriniais puošti maudymosi kostiumėliai. Beje, liemenėlė gali būti dėvima kaip viršutinė aprangos dalis. Papildykite įvaizdį džinsiniais šortais arba ilgu baltu siuvinėtu sijonu.

Džinsinis audinys

Džinsiniai drabužiai triumfuodami grįžo į mados pasaulį. Ir paplūdimio madoje tai neliko nepastebėta – atsirado maudymosi kostiumėliai su džinso imitacija. Tarp akivaizdžių favoritų – maudymosi komplektai, kurie kiek primena džinsinio viršaus ir šortų derinį.

Maudymosi kostiumėliai su iškirpimais

Atidarant medžioklės sezoną jūrų platybėse, pasitelkite svarbiausią ginklą – maudymosi kostiumėlį su iškirpimais. Toks modelis vargu ar tiks įdegiui ( vis dėlto nesinori, kad po atostogų kūnas būtų margas kaip žirafos kailis), bet jis idealus poilsiui prie baseino. Tikrai neliksite nepastebėta! Svarbiausia, kad per iškirpimus neišdribtų per užsitęsusią žiemą užaugę šonai.

Madingi sezono raštai

Nepaisant to, kad šį sezoną dauguma dizainerių siūlo vienspalvius maudymosi kostiumus, raštuoti variantai taip pat aktualūs. Indiškus raštus, langelius, žirnelius, gyvūnų ir etninius raštus galima pamatyti ne tik ant drabužių, bet ir ant maudymosi kostiumėlių.

Vienas iš dalykų, kurį ko gero būtinai reikėtų pasiimti vykstant atostogauti – humoro jausmas. Tarp didžiausių šio sezono favoritų – ironiški raštai, pavyzdžiui, su animacinių filmų veikėjais arba tropiniais ornamentais, tokiais kaip palmės ir ananasai. Puikus pasirinkimas drovioms panelėms, kurioms derėtų bent per atostogas kiek atsipalaiduoti.

Gėlių raštai

Floristiniai motyvai įgyja visiškai naują skambesį. Dizainerių žvilgsnis krypsta į vešlius tropinius sodus, jų gėlės tampa raštų pagrindu. Net jei atostogauti ketinate sodyboje, toks maudymosi kostiumėlis sukurs nerūpestingą nuotaiką.

Jūreiviški dryželiai

Nesenstanti paplūdimio mados klasika – horizontaliais dryžiais puošti maudymosi kostiumėliai. Jūreiviška tematika šį sezoną pabrėžiama naudojant dekoratyvinius elementus, pavyzdžiui, lyną primenančius raištelius arba jūrinius mazgus. O toms, kurios jau spėjo surinkti dryžuotų maudymosi kostiumėlių kolekciją, vertėtų atkreipti dėmesį į naujausią dizainerių sprendimą – įkypais dryžiais margintus modelius.

Puošnūs vakariniai maudymosi kostiumėliai

Pastaruoju metu į madą atėjo paplūdimio vakarėliai. Kokteilinė suknelė vargu ar tiks, o štai maudymosi kostiumėlis, nors ir ne pats akivaizdžiausias modelis, bet absoliučiai teisingas. Dizaineriai kuria visą seriją puošnių maudymosi kostiumėlių, dosniai puošdami juos kristalais, akmenimis ir siuvinėjimu aukso siūlais.

Aktualiausios šio sezono tendencijos – metalo spalvos maudymosi kostiumėliai ar aksominiai su barokiniais ornamentais. Pasipuošusi tokiu maudymosi kostiumu tikrai tapsite vakarėlio karaliene.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)