13
Kitas

Rekomenduoja įpročius keisti kartu

Moterims, kurių pasikeitimus stebi visa Lietuva, padeda ir jų vyrai. L. Kazlauskienė savo vyrą Petrą net vadina ketvirtuoju projekto “Sulieknėk sveikai” dalyviu, mat jis ypatingai palaiko žmoną ir lieknėja drauge: “Petras mane labai palaiko, veža į kiekvieną treniruotę, rūpinasi sveiku mūsų šaldytuvo turiniu. Vyras tik nesimasažuoja kartu su manimi, bet valgo kur kas sveikesnį maistą. Kai man sunku ir užsimanau šeimyninės picos su kumpiu ir ananasais, jis man atkerta: jei nori ugdyti valią, nusipirksiu picą ir vienas pats ją priešais tave suvalgysiu. Jei valgau kažką nesveiko, Petras visuomet pabara. Šiemet – 30  metų mūsų santuokai ir jis visą tą laiką man padeda visame kame, ko tik imuosi”.

Dainininkė labai džiaugiasi figūros pokyčiais. Naudodamasi mitybos specialistės Vaidos Kurpienės jai sudaryta mitybos programa ir kas antrą dieną vaikščiodama į limfodrenažinius masažus Kaune esančiame “Studio Figura” salone, žinoma moteris jau sako įtelpanti į seniai pamirštą tačiau labai gražų sijoną! “Jis man tapo net per didelis. Tačiau tai dar ne pabaiga. Noriu pasiekti užsibrėžtą tikslą ir visiems įrodyti, jog galiu įtilpti ir į “M” dydžio džinsus”, - šypsosi Liveta.

Savo sužadėtinio palaikymu džiaugiasi ir A. Štukytė. Aktorei taip pat puikiai sekasi mažinti kūno apimtis. “Svoris krenta, savijauta puikėja. Toks ir buvo mano tikslas. Ypatingai džiaugiuosi paskaitomis, kurias tiesiogiai internetu veda V. Kurpienė. Išklausiau vos kelias, o sužinojau daug įdomių dalykų. Pavyzdžiui, kad Baltijos jūroje ir Kuršių Nerijoje pagautoje žuvyje yra per daug sunkiųjų metalų, todėl jos valgyti nerekomenduojama. Vanduo, daržovės, mažai apdorotos grūdinės kultūros, ankštiniai, riešutai bei sėklos – puikus kasdienis maisto racionas. Mėsa, pieno produktai, kiaušiniai – taip pat puiku, tačiau tai tik kartą per dieną. O prieš prasidedant projektui, mano mityboje viskas buvo atvirkščiai,” – sako aktorė.

Tuo tarpu DELFI skaitytoja Eglė turi dar gausesnę palaikymo komandą: vilnietės pokyčiais džiaugiasi ne tik vyras, bet ir paauglė dukra.

13
Kitas

Rekomenduoja įpročius keisti kartu

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (142)