Pirmiausia norėčiau pastebėti, kad gražūs plaukai  nebūtinai ilgi. Tačiau, be abejonės,  blizgantys. Plaukų blizgesys yra pagrindinis rodiklis plaukų grožio ir sveikatos vertinime. Taigi, kaip savo plaukų grožį puoselėja žinomos pasaulio moterys?

Jennifer Lopez yra užsiminusi, kad jos plaukų paslaptis  alus. Alumi ji skalauja plaukus arba naudoja jį kaip plaukų kaukės komponentą. Ji pataria rinktis šviesų alų, nes tamsus alus pasižymi stripresniu kvapu bei gali nudažyti plauką. Jeigu jūsų plaukai sausi, į alų įlašinkite kelis lašus alyvuogių aliejaus.

Nuotr. Vida Press

Kalbant apie aliejų, jį naudoja ne tik Jennifer. Pavyzdžiui, Melanie Griffith savo plaukų priežiūros rutinos neįsivaizduoja be migdolų aliejaus. Pasak aktorės, jis padeda išsaugoti plaukų drėgmę ir galiukus apsaugo nuo skilinėjimo.

Nuotr. Vida Press

Galite išbandyti ir Catherine Zeta-Jones plaukų priežiūros receptą: lygiomis dalimis sumaišykite alų ir medų, gautu mišiniu ištepkite plaukus ir palikite 30 minučių.

Nuotr. Vida Press

Na, nežinia, ar ryžčiausi tokiam pasiaukojimui, bet nepaminėti šio fakto negaliu. Pasirodo, blizgančių Marilyn Monroe garbanų paslaptis buvo tai, kad aktorė absoliučiai nenaudojo jokių plaukų plovimo ir skalavimo priemonių  galvą gražuolė trinkdavo tik vandeniu.

Nuotr. Vida Press

Tuo tarpu brunetė Angelina Jolie į vandenį šio to įmaišo. Šį receptą ji sako parsivežusi iš Rytų: du žiupsnius juodosios arbatos bei saują medienos atraižų (nenurodyta, kokio medžio) užplikykite keliomis stiklinėmis vandens. „Arbatai atvėsus, ja perskalaukite plaukus.

Nuotr. Vida Press