"Operatus mobilis" teigia, kad šios paslaugos įmonėms per metus leidžia sutaupyti 10-15 proc. automobiliams skiriamų išlaidų. Naujoji paslauga iš esmės orientuota į daugiau kaip 50 automobilių turinčias organizacijas.

"Operatus mobilis" siūlo automobilių parko procesų, išlaidų valdymo ir apskaitos paslaugas, tiekėjų ataskaitų konsolidavimą, konsultacijas įsigyjant automobilius, pirkimo konkursų organizavimą kliento vardu, optimalų automobilių paskirstymą organizacijos darbuotojams ir kitas paslaugas.

"Šiemet planuojame valdyti apie 500 automobilių parką, vėliau, tikimės, apimtys augs. Mūsų iki šiol teiktos paslaugos - automobilių parko priežiūros - sutartys eina į pabaigą ir baigę vykdyti įsipareigojimus toliau jos nebeteiksime", - Eltai sakė "Operatus mobilis" direktorius ir savininkas Edmundas Makaravičius.

Pernai, palyginti su 2003 metais, "Operatus mobilis" apyvarta išaugo 71 proc. iki 436,4 tūkst. litų. Šiemet bendrovė planuoja pusantro karto apyvartos augimą - iki 650 tūkst. litų.

Įmonės vadovai prognozuoja, kad parko valdymo paslaugos bus populiarios tarp stambesnių informacinių technologijų ir farmacijos įmonių, taip pat užsienio kapitalo įmonių, kurios įpratusios naudotis paslaugų nuomos privalumais.

"Fleet Logistics" grupė yra sudariusi 70 priemonių rinkinį, padedantį sumažinti automobilių parko išlaidas ir padidinti jo teikiamą naudą. "Operatus mobilis" pranešė teikianti atskiras paslaugas arba galinti visiškai administruoti automobilių parką.

"Fleet Logistics International" Lietuvoje atstovaujanti bendrovė "Operatus mobilis" įsteigta 2003 metais, šiuo metu joje dirba 5 žmonės.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją