Šokių ir „Šuolio“ projektai yra ne pirmieji Jolantos bandymai išgarsėti.
Modelio karjerą užsienyje dariusi moteris dalyvavo TV žaidime „Meilė ar pinigai“, kuriame jos širdį bandė užkariauti ir buvęs Eglijos Vaitkavičės mylimasis Laimas Fergizas. O štai pačiai Jolantai prieš tai teko kovoti dėl gražuolio modelio Živlino Trato meilės.

Prieš išgarsėdama televizijos projektuose, Jolanta prisipažįsta praeityje padariusi daug klaidų. Vieną tokių ji nusprendė paviešinti pati ir taip, žinoma, pelnyti papildomo dėmesio. Prieš keletą metų užsienyje ji nusifilmavo pornografinio pobūdžio vaizdo klipuose, kur ji atlieka erotinį masažą vyrams ir moterims, masažuoja jų genitalijas, o vėliau šie tenkina ją.
Jolanta Leonavičiūtė

Tuo metu J. Leonavičiūtė visiškai nebuvo panaši į dabartinę TV ekranų žvaigždę, lyginamą su sekso simboliu Brigitte Bardot. Putlūs žandukai, nenubalinti plaukai ir dantys, it du prisirpę obuoliai dar nepūpsanti krūtinė ir neištreniruotas kūnas.

Jolantos nuotraukose iš praeities tarsi žvelgia visiškai kitas žmogus. Daug fizinių jėgų pareikalavę šokių ir „Šuolio“ projektai padėjo Jolantai atsikratyti nereikalingų kilogramų ir prisiauginti kalną raumenų, kuriuos ji dabar su pasididžiavimu demonstruoja.

Su amžiumi keitėsi ne tik Jolantos išvaizda, bet ir požiūris į gyvenimą. „Dabar taip nebesifotografuočiau, dabar taip nebesifilmuočiau“, – prieš kameras verkdama prisipažįsta gražuolė, o socialiniame tinkle gerbėjams dažną vakarą nusiunčia kokio nors mąstytojo sentenciją ar pamokančią ištrauką iš knygos.

Žvelgiant į J. Leonavičiūtės nuotraukas galima drąsiai sakyti, kad su amžiumi ši kadaise putli mergaičiukė tapo brandžia ir stilinga moterimi su tobulu pilvo presu ir iškiliu biustu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (375)