Šis eismo įvykis greičiausiai nebūtų sulaukęs tiek peržiūrių internete, jeigu į jį būtų patekęs eilinis „Volkswagen“ ar „Opel“ automobilis. Tačiau šįkart vaizdo registratorių naudojančiam vairuotojui prieš pat nosį sudužo ryškiai oranžinės spalvos „McLaren 650S Spider“ superautomobilis.

Priešingai nei daugeliu atvejų, kai tokiame kontekste nuskamba superautomobilių pavadinimai, šįkart „McLaren“ vairuotojas, rodos, „paslydo“ lygioje vietoje. Jis važiavo antra juosta ir judėjo kiek greičiau už tuos, kurie pasirinko pirmą juostą. Tačiau panašu, kad lemtinga „McLaren“ vairuotojo klaida tapo bandymas staigiai pagreitėti. Vos tik prieš jį važiavusi „Škoda“ persirikiavo, pasigirdo galingas variklio riaumojimas, o automobilis akimirksniu kliudė kelio atitvarus, pažėrė detalių ir keletą kartų apsisukęs liko stovėti.

Pranešama, kad šis vokiškais registracijos numeriais pažymėtas „McLaren 650S“ – vienas iš dviejų tokių Lenkijos keliais važinėjančių automobilių, rašo autoevolution.com. Žemiau esančiuose vaizdo įrašuose galite žiūrėti, kaip jis atrodė praėjusią vasarą vykusiose traukos lenktynėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (80)