„20V20 parodo mūsų ambicijas, – Ženevoje sakė „Seat“ prezidentas Jürgenas Stackmannas. – Tai mūsų ateinančių penkerių metų vystymo kelrodė žvaigždė ir švyturys“.

Ši „Seat“ koncepcija – tarsi bandymas suderinti dinamišką dizainą, visureigio galimybes bei universalo praktiškumą. Tai 4,66 m ilgio automobilis, turintis 20 colių ratus bei spindin2ius LED žibintus.

Kitos „Seat“ naujienos

„Seat” Ženevoje taip pat demonstruoja „Toledo FR Line“ ir „Leon ST Cupra“. Pastarasis yra sportiškiausio „Seat“ modelio versija, pasižyminti unikaliu stiliaus, praktiškumo ir galimybių deriniu. Iki 100 km/val. „Leon ST Cupra 280“ įsibėgėja vos per 6 sekundes, o daug keliaujantiems be dinamiškumo dar gali pasiūlyti ir erdvią 1470 l talpos bagažinę.

Seat Leon ST Cupra

Kompanijos prezidentas J.Stackmannas pabrėžė, kad jau antrus metus iš eilės „Seat“ pardavimai kilo ir 2014 metais išaugo daugiau negu 10 proc. Didelis dėmesys buvo skirtas didžiosioms Europos rinkoms, įskaitant Vokietiją, Ispanija, Jungtinę Karalystę bei Italiją, kur augimas įvertintas dviženkliu skaičiumi.

„Leon“ šeimos sėkmė paaiškina prekinio ženklo pardavimų kilimo priežastis. „Pirmą kartą istorijoje mes pardavėme daugiau „Leon“, o ne „Ibiza“ modelių“, – reziumavo J.Stackmannas.

Jis taip pat pažadėjo kitais metais Ženevos parodos lankytojams pristatyti pirmąjį kompanijos kompaktinį visureigį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)