DELFI skaitytojas prašo ne tik šiauliečių pagalbos ir žada atlygį už vertingą informaciją apie vieną pavogtą BMW, pagamintą 2004 m. Dėl šios vagystės vienas vyras pateko į itin nemalonią situaciją, nes jis prieš kelias dienas pats pardavė šį automobilį. Netrukus DELFI sulaikė dar vieno nukentėjusio asmens prašymo paskelbti apie dingusį kitą BMW automobilį. Galintiems pagelbėti taip pat žadamas atlygis.

Policijos pareigūnų duomenimis, nuo sausio 26 d. 18 val. iki sausio 27 d. 9.10 val. Šiauliuose buvo užregistruotos 3 automobilių vagystės.

Šiauliuose per naktį pavogti trys BMW
Vienas penktos klasės BMW dingo Energetikų g., iš namo kiemo. Pareigūnams pranešta, kad pavogtas juodas automobilis „BMW 5-er Reihe“, pagamintas 2003 m. Automobilis dingo su jame buvusiais daiktais.
9 val.10 min. kreipėsi ir Vytauto g. gyventojas, kuris pranešė, kad dingo „BMW 520“, pagamintas 2004 m., tamsiai mėlynos spalvos. Pirmadienį apie 22 val. automobilis buvo pastatytas kieme. Į DELFI pagalbos kreipėsi šio automobilio pardavėjas.

„Naktį Šiauliuose, Vytauto g., pavogtas automobilis „BMW 520“, pagamintas 2004 m., tamsiai mėlynos spalvos. Už naudingą informaciją - piniginis atlygis, - rašo DELFI skaitytojas. - Kiek žinau, tai trečias automobilis pavogtas Šiauliuose šią naktį“.

Antradienį ryte pasigesta ir dar vieno BMW. 7.48 val. pranešta, kad pilko „BMW 530“ pasigedo Gytarių g. gyventojas. Automobilis pagamintas 2003 m.

Vienas DELFI skaitytojų informavo, kad sužinojo apie dar vieno BMW vagystę, tiesa, ne Šiauliuose, o Mažeikių mieste. Visas vagystes, anot jo, sieja vienas automobilių pardavimų portalas.

Apie vogtus automobilius ką nors žinančius piliečius prašoma pranešti policijai telefonu bendruoju pagalbos 112. Taip pat galite parašyti redakcijai delfi@delfi.lt, informaciją perduosime laiškus parašiusiems ir atlygį žadantiems asmenims (DELFI turi dviejų asmenų kontaktus, vienas automobilių pavogtas Energetikų g., kitas - Vytauto g.).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (373)