Straipsnyje ištekėjusi moteris piešiama kaip silkėse ir baltoje mišrainėje užsikasusi nevala, kurios tikslas – pašerti ant sofos drybsantį nutukusį vyrą. Pirmiausia noriu pareikšti gilią užuojautą visoms senmergėms, piešiančioms tokį šeimos paveikslą – matydamos tokį modelį greičiausiai jūs ir atkreipiate dėmesį tik į tokio tipo vyrus.

Antra, mielai papasakosiu apie savo santuoką, vyro bei draugių senmergių požiūrį į ją. Man yra 26-eri metai, ištekėjau prieš trejus metus. Mano vyrui – 30. Aš baigiau mokslus, šiuo metu verslo įmonėje dirbu projektų vadove. Per kurį laiką įsigijau naują automobilį, turiu santaupų banke. Kitaip tariant, nesu višta, sėkmingai sėdinti ant auksinių vyro kiaušinių.

Mano vyras drauge su partneriu plėtoja sėkmingą verslą, turi namą užmiestyje, vairuoja prabangų automobilį. Per metus drauge išvykstame į dvi-tris keliones, kartu jau esame aplankę beveik visas Europos šalis, viena kita liko nematyta. Planuose – kelionės po JAV bei Filipinus. Vasaros metu drauge aplankome populiarius festivalius, laisvalaikiu kartu einame į teatrą, mėgstame išbandyti skirtingus restoranus, aptariame jų virtuvę, kartą arba du per mėnesį linksminamės naktiniuose klubuose.

Propaguojame aktyvų laisvalaikį, slidinėjimą, ekstremalų sportą. Neretai savaitgaliais išvykstame pailsėti į Druskininkus, Nidą, juose įsikūrusius viešbučius bei SPA. Vyras kiekvieną mėnesį man padovanoja sporto klubo abonementą, jame taip pat sportuojame kartu. Valgiaraštį yra sudaręs treneris, todėl valgome tik sveiką maistą, galbūt dėl to išvengiu ant sofos išdribusio girtuoklio ir baltų mišrainių?

Veikla grožio salonuose nėra mano mėgstamiausias laiko praleidimo būdas, tačiau labai rūpinuosi savo išvaizda, nuolat palaikau puikias formas, kvepiu vyro dovanotais gerais kvepalais, o plaukais bei manikiūru rūpinasi tik geriausi specialistai. Vyras mėgsta mane nustebinti naujomis suknelėmis, apatiniais arba gėlėmis. Mano batų lentynoje – ne viena pora aukštakulnių, kuriuos mielai aviu kiekvieną dieną.

Indų neplaunu, nes abu nusprendėme, kad tai yra tuščias laiko švaistymas, todėl turime indaplovę. Jei namuose netvarka, o aš neturiu ūpo suktis su siurbliu, vyras mielai pasiūlo iškviesti šeimininkę, valančią jo biurą. Per tą laiką galiu užsiimti mėgstama veikla. Vyras rūpinasi mano automobiliu, namais, manimi. Žinau, kad ir pati galėčiau nuvežti automobilį į servisą ar išsikviesti meistrą, todėl man tai nebūtų našta, bet kur kas smagiau per tą laiką susitikti su drauge puodeliui kavos arba perskaityti gerą knygą. Kartu su vyru praleidžiame daug laiko, susitinkame su bičiuliais, kurių daugelis yra lygiai taip pat sėkmingai susituokusios jaunos ir gražios poros. Turiu ne vieną laimingai ištekėjusią, gražią draugę, gyvenančią gražiuose namuose su mylinčiu ir puikiu vyru.

Mane supančios draugės senmergės juodai pavydi mano ir vyro santykių, jo meilės man, pagarbos, sutarimo. Kitaip tariant, linkiu pagalvoti iš naujo ir paieškoti problemų savo ydingame mąstyme. Skaitant jūsų, mielos senmergės, mintis, susidaro toks vaizdas – gyvenimu nepatenkinta, desperatiškai bandanti išlikti jauna ir gražia, kupina pykčio išties gražioms bei laimingoms moterims, galiausiai viena diena suvysianti be jokio draugo šalia. Taip, būtent, dažnai su vyru vienas kitą pavadiname bičiuliais, jis džiaugiasi, kad yra sėkmingai vedęs gražią jauną moterį, kuri po vestuvių ėmė dar labiau rūpintis savo grožiu bei jaunyste. Linkiu sėkmės mane užjaučiant.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Norite pasidalinti savo mintimis, papasakoti savo istoriją? Tai galite padaryti žemiau arba darydami el.paštu pilieciai@delfi.lt: