Kiekviename populiariosios muzikos koncerte atsiras tam tikra socialinė grupė, kuri norės pademonstruoti specialiuosius gebėjimus visiems likusiems, kurie atėjo pasiklausyti muzikos.

Marozai dažniausiai demonstruoja savo talentą viena ranka balansuoti pilnus alaus plastikiniais bokalais virš klausytojų galvų, o kita krapšyti bulvių traškučių (dar žinomi kaip čipsai) pakelį. Natūralu, kad žmonėms, atėjusiems pasiklausyti muzikos, šios personos tampa ne itin simpatiškos. O kadangi jau užsiminėm apie personas, pakalbėkime apie dailiosios lyties atstoves – kiaunes, ir gruodžio 27 d. įvykusį grupės „Naktinių personų“ koncertą.

Apie koncertą nerašysiu, kadangi tai jau padarė žurnalistai (tiesa, šįkart pasigedau K. Vyšniausko požiūrio kampo). Jis buvo išties geras ir nostalgiškas, tačiau kai kas juo mėgautis iki galo neleido. Apie kiaunes, kurios prieš žiūrovus girtos visą vakarą šokinėjo salės balkone norėčiau parašyti šiek tiek daugiau.

Suprantu, kad užsisakius tris šampano butelius, tai gali būti ženklas, kad švenčiate ypatingą progą. Tačiau tai nesuteikia Jums teisių užstoti scenos vaizdo kitiems klausytojams (...). Smagu, kad apsauga atėjo vieną kartą pamosuoti pirštu, tačiau į savo darbą ir tokius „fanus“ reikėtų žiūrėti rimčiau bei reaguoti aktyviau. Galiausiai, kai didžioji dalis šių moterų buvo nuvytos atgal iki savo staliuko, po kelių minučių viena iš jų vis tiek sugrįžo prie balkono krašto. Tačiau sugrįžimas buvo dar ryškesnis(...) – šįkart buvo atrastas naujas talentas – odinėm kelnėm aptraukto užpakalio kraipymas. Ir ne tik! Oi, kokį vaizdą ši šviesaus plauko (tik ne proto) mergina suteikė demonstruodama savo girtą lankstumą.

Deja, jaunesnysis apsauginis, anksčiau paliktas prie balkono stebėti situacijos, neatlaikė įtampos ir po kelių minučių pasišalino nuo šio apgailėtinai tragiško vaizdo. Kaip žiūrovas, atėjęs paklausyti „Naktinių Personų“ muzikos, norėčiau paprašyti daugiau nebesirodyti jokioje viešojo vietoje, jeigu nesugebate elgtis taip, kad bent jau kitiems negadintumėte malonumo.

Gerkite tą savo alų, šampaną, valgykite aliejuje permirkusią duoną su pernykščiu česnaku, į sveikatą! Tik darykite tai kurioje nors vietinėje miegamųjų rajonų knaipėje. Tikiu, ten surastumėte Jums labiau tinkančią kompaniją. O jei jau labai norite „pasikultūrinti“ koncerte, laukite SEL turo, kiek girdėjau, per jo koncertus yra viskas leidžiama, dar gal ir traškučiams 50 proc. nuolaidą gausite.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!