Tešla:

2 stiklinės tarkuotų cukinijų,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė aliejaus,
2 stiklinės miltų,
¼ šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelis kepimo sodos,
2 šaukšteliai cinamono,
1 šaukštelis cukraus,
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto (nebūtinai)
1 stiklinė smulkintų riešutų.

Kaip gaminti:

Nusunkite tarkuotas cukinijas. Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų ir aliejų. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir sodą, cinamoną, druską, vanilę ir riešutus. Tada sudėkite tarkuotas cukinijas ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 55-60 min, arba kol į vidurį įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.

Skanaus!

DELFI skaitytoja Vitalija

Receptas yra atsiųstas konkursui „Mano gardžiausia naminė duona“, pasidalinkite ir jūs savo receptu!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)