„Nenuostabu, kad šiemet miškuose galima rasti begalę gražiausių ir skaniausių grybų, o ir grybautojų tikrai miškuose netrūksta. Tačiau, tokių didingų ir sveikų baravykų, lyg netikrų – „muliažų“ – kaip kolegos praminė, grožiu norisi pasidalinti su aplinkiniais. Siunčiu grybautojo Justo Karalevičiaus didingą miško radinį“, – portalui DELFI parašė skaitytoja Inga Šimkutė.

Jis nurodė, kad Justas tokį „grobį“ rado Šimonių girioje, Kupiškio rajone. Iš viso buvo surinkta 300 baravykų, 100 raudonikių ir 230 lepšių.

Kviečiame pasigėrėti laimikio nuotraukomis.

DELFI primena, kad skaitytojus džiugina ne tik grybų gausa, bet ir įvairovė. Jie portalui atsiuntė gausybę nuotraukų su neįtikėtinai atrodančiais grybais.

DELFI jau rašė apie įspūdingus grybautojų laimikius.

Ištikimu DELFI skaitytoju save vadinantis L. Želvys iš Kelmės pasakojo, kad rugpjūčio viduryje, per ilgąjį savaitgalį buvo nusprendęs imtis prasmingos veiklos.

„Dvi dienas pagrybavau po 3-4 val. ir to rezultatas - iš viso 479 baravykai, bei porą šimtų raudoviršių bei lepšių“, - teigė L. Želvys. Šiuos grybus jie rinko dviese su draugu.

Norite pranešti apie savo laimikį? Laukiame Jūsų laiškų el.paštu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)