Tinkami baldai

Kad viską sutalpintumėte virtuvėje, reikia dėžių, spintelių, įvairių dydžių ir formų lentynų arba išsirinkti parengtą virtuvės garnitūrą.
Ištraukiamos lentynos. Jų pliusas – nieko nereikės atidarinėti.

Lentyna tiesiog išsitrauks kaip pailgintas darbo paviršius. Ant tokios lentynos galima pastatyti skrudintuvą ar kitokią buitinę techniką. Ištraukiamos lentynos gali būti įvairiausių dydžių, ant jos gali tilpti ir mikrobangų krosnelė, ir pastatoma orkaitė. Kitaip tariant, buitinė technika išsitrauks kartu su lentyna.

Durelės užuolaidos. Kai kuriuose virtuvės įrangos modeliuose durelės gali atsidaryti į viršų. Tokios durelės sutaupo vietos. Populiariausios – durelės užuolaidos, kurios yra labai lengvos, neužima erdvės. Už tokių durelių galima patalpinti lentynas virtuvinei įrangai ir indams. Iš vienos pusės viskas bus paslėpta, iš kitos – visada viskas po ranka, o atvirų komodų durelių nebus.

Įmontuojama įranga

Mažoje virtuvėje pavyks sutalpinti gremėzdišką virtuvės techniką, pavyzdžiui, indaplovę ir skalbimo mašiną, orkaitę ir mikrobangų krosnelę. Didžiausius daiktus geriausia paslėpti po darbiniu paviršiumi, o orkaitę ir mikrobangų krosnelę galima pastatyti atskirose nišose ar išstumiamose lentynose.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)