Klube keisis ir muzikos pobūdis. Žadama, jog ji taps švelnesnė, melodingesnė, lankytojams leis daugiau bendrauti. Pasikeitus techninėms muzikos galimybėms, baro ir VIP (Very Important Persons - labai svarbiems asmenims - ELTA) zonos taps daug tylesnėmis.

Pasak "Helios Club" atstovų, pagrindiniu klubo akcentu taps japoniškos virtuvės naktinis baras "Night Suschi Bar". Jame japoniškos virtuvės specialistas ruoš egzotiškus patiekalus klubo svečiams.

Lankytojų skaičių nutarta riboti. Klube vienu metu galės linksmintis ne daugiau kaip 300 žmonių. Taip siekiama užtikrinti lankytojų saugumą ir komfortą.

"Helios Club" tęs didelio dėmesio sulaukusius vakarėlius. Gegužės mėnesį numatyti "Ladies Night" ir "Fashion Night" vakarėliai bei barmenų čempionatas. Ateityje planuojami svečių iš užsienio pasirodymai.

Pagrindiniais renginių vedėjais ir toliau liks Groovy, Roberto, Mikas ir Evil.

Penktadienį klube įvyks pirmasis uždaras vakaras. Vakaro metu plokšteles suks klubo didžėjai Groovy ir Roberto, gyvai dainuos atlikėjos Agnė ir Mia. Kol kas nepranešama, ar drauge su Mia pasirodys T.Nestby.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją