DELFI kartu su Ukrainos oro linijomis „Fly UIA” ir Lvovo Turizmo Aljansu rengia rašinių konkursą „Ukraina mano akimis“. Visus, norinčius aplankyti Lvovą, pasidalinti savo mintimis ar įsivaizdavimu apie Ukrainą, įspūdžiais ir prisiminimais iš kelionės po ją, prašome rašyti el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Ukraina“ iki rugpjūčio 24 d. arba spūstelėti ant nuorodos žemiau ir tekstą siųsti tiesiai į DELFI Piliečio sistemą.

Įdomiausi rašiniai bus publikuojami DELFI Pilietis rubrikoje, o bendradarbiaujant redakcijai ir organizatoriams, bus išrinktas geriausio rašinio autorius, kuriam atiteks savaitgalis Lvove: dvi nakvynės dviems žmonėms (penktadienis, šeštadienis, sekmadienis) su pusryčiais, lėktuvo bilietai dviems žmonėms į Lvovą per Kijevą, viena vakarienė restorane dviems Lvove, viena ekskursija. Prizas galios iki 2014 m. pabaigos. Konkurso laimėtoją paskelbs Ukrainos ambasadorius Lietuvoje.

Konkurso sąlygos

Konkurse galima dalyvauti nuo rugpjūčio 4 d. iki 29 d. Specialiai konkursui siunčiami rašiniai turi būti parašyti taisyklinga lietuvių kalba, originalaus turinio. Konkurse negali dalyvauti įžeidžiantys, šmeižiantys, kurią nors žmonių grupę diskriminuojantys tekstai.

Rašinio apimtis – iki 2 A4 formato puslapių. Tekstas gali būti iliustruojamas pačio skaitytojo darytomis nuotraukomis.

Konkursas „Facebook“ paskyroje

DELFI skaitytojai taip pat galės dalyvauti „Facebook“ konkurse, kuriame galės pasitikrinti savo žinias ir daugiau sužinoti apie Ukrainą.

DELFI Piliečio, DELFI bei DELFI.ru „Facebook“ paskyrose bus skelbiami klausimai apie Ukrainą. Teisingą atsakymo variantą pasirinkę ir jį komentare prie klausimo nurodęs skaitytojas turės galimybę laimėti suvenyrų – laimėtojas bus renkamas burtų keliu.

Konkursą „Facebook“ paskyroje organizuoja DELFI kartu su Lvovo Turizmo Aljansu bei emocijų holdingu „!Fest”.

Dėkojame visiems dalyvavusiems! Rašinio konkurso laimėtoju tapo Tomas Grėlis. Jo bei kitų dalyvių rašinius galite perskaityti žemiau.

Konkurso prizą laimėtojui įteikė Ukrainos ambasadorius Lietuvoje Valerijus Žovtenko, kuris bžpabrėžė, kad Lvovas – Ukrainos kultūros sostinė, be to, miestas yra šiek tiek panašus į Vilnių.

„Įvykiai Ukrainoje man iš tiesų labai svarbūs ir reikšmingi, dėl to ir gimė šis straipsnis, kur sukėliau savo įspūdžius ir jausmus Ukrainai. Džiaugiuosi, kad pavyko laimėti, džiaugiuosi, kad pagaliau Ukrainą pavyks pamatyti ir iš vidaus“, – teigė konkursą laimėjęs Tomas.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)