Praėjus vos porai valandų po šio pareiškimo, oficialioje „Heat“ klubo paskyroje „Twitteryje“ gerbėjų sumažėjo net 300 000.

Internete pasirodė nuotraukų, pašiepiančių „Karalių Jamesą“ bei video siužetų, kuriuose Majamio komandos gerbėjai degina L. Jameso marškinėlius.

Ch. Boshas nusprendė likti Majamyje

Tuo tarpu kitas „didžiojo Majamio trejeto“ narys Chrisas Boshas visgi sutiko likti „Heat“ komandos gretose.

Aukštaūgis su lygos vicečempionais buvo nutraukęs sutartį ir tapęs laisvuoju agentu – kaip ir kiti du „didžiojo trejeto“ žaidėjai Dwyane'as Wade'as ir LeBronas Jamesas. Pastarasis jau sugrįžo į Klivlendo „Cavaliers“ komandą, o D. Wade'as turi pasiūlymų iš kitų klubų, tačiau anksčiau buvo pareiškęs, kad sutiks susimažinti algą ir likti „Heat“ gretose.

Ch. Boshas su Majamio klubu sudarys naują penkerių metų 118 milijonų JAV dolerių vertės sutartį.

Krepšininku domėjosi daug lygos ekipų, tarp jų ir Donato Motiejūno atstovaujamas Hjustono „Rockets“ klubas bei Toronto „Raptors“ su Jonu Valančiūnu.

Praėjusiame reguliariajame sezone 30 metų 211 cm ūgio puolėjas per susitikimą vidutiniškai rinkdavo 16,2 taško, sugriebdavo 6,6 atšokusio kamuolio, atlikdavo 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 1 metimą.

Atkrintamosiose varžybose Ch. Bosho rodikliai buvo panašūs – 14,9 pelnyto taško, 5,6 atkovoto kamuolio, 1,1 rezultatyvaus perdavimo ir po 1 blokuotą metimą per mačą.

Šaltinis
Temos
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)