Vieną kartą nuėjau į kavinę Palangoje. Buvo rytas, papusryčiavau. Pavalgiau už 9,50 Lt. Buvau be rankinės, kišenėje turėjau stipriai paglamžytą 50 Lt kupiūrą.

Ją padaviau barmenui, kuris galbūt buvo ir savininkas. Mano draugams atnešė grąžą, o aš laukiu nesulaukiu... Priėjau prie baro ir sakau, kad grąžintų grąžą. Visas supykęs ir labai nepatenkintas barmenas pradėjo šaukti, kad neturi 50-ies centų.

Aš net žadą praradau dėl tokio elgesio. Paskui jis paėmė popierinę vieno lito kupiūrą (su Žemaite), perplėšė per pusę ir padavė. Aš jam sakau, kad ne dėl 50-ies centų atėjau, jis man turi 40-imt litų atiduoti, sakau, pažiūrėkite kasoje, tokia suglamžyta kupiūra būti būti.

Ir iš tiesų, atidaręs kasos aparato stalčiuką, jis jį pamatė. Net neatsiprašęs padavė man tuos litus. Aš tada paėmiau tą per pusę perplėštą vieno lito kupiūrą, perplėšiau dar per pusę ir padaviau garsiai sakydama - „pone, čia jums arbatpinigiai“.

Buvo baisiai nemalonu, jau praėjo daug metų, aš į tą kavinę neužeinu ir savo draugams papasakojau nutikimą. Gal jau ir savininkai pasikeitė, bet ta vieta kažkaip asocijuojasi su nemaloniais prisiminimais.

Galite pasidalinti savo įspūdžiais apie Palangą? Tai galite padaryti žemiau arba el.paštu pilieciai@delfi.lt: