„Tai puikus metas dar vienam“, - teigė šaltinis leidiniui.

Dainininkės atstovė „MailOnline“ sakė nekomentuojanti Pink asmeninio gyvenimo.

Gegužės 1 dieną dainos „Just Give Me A Reason“ atlikėja buvo pastebėta bėgiojanti Los Andžele. Pilkai juodos spalvos apranga neslėpė gerokai suapvalėjusio pilvo.

Kai kovo 2 dieną „Oskarų“ teikimo ceremonijoje ji atliko savo kūrinį „Somewhere Over The Rainbow“, vilkėdama raudoną figūrą išryškinančią suknelę, atsikišusio pilvo nebuvo matyti, tačiau tai buvo daugiau nei prieš du mėnesius.

„OK!“ teigimu, C. Hartas išsidavė apie žmonos nėštumą, kai jie balandžio 27 dieną Niujorke apsipirkinėjo drabužių parduotuvėje „Y-3“. „Jie glaustėsi ir jis nuolat glostė jos pilvą, - pasakoja šaltinis. - Ji skubėjo patraukti jo ranką, kad niekas nepamatytų. Tačiau tai buvo ganėtinai akivaizdu“.

Pink ir 39 metų C. Hartas jau augina dukrelę Willow, kuriai birželio 2 dieną sukaks treji.

2011 metais „The Ellen DeGeneres Show“ šviesiaplaukė dainininkė prisipažino, kad prieš Willow patyrė persileidimą.

„Aš buvau iš tiesų nervinga ir anksčiau patyriau persileidimą, tačiau jei ir būčiau kalbėjusi su kuo nors apie tai, tai būtum buvusi tu“, - tada ji sakė laidos vedėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)