Bulvarinio žurnalo teigimu, pastarąjį kartą M. Cyrus atsidūrė ligoninėje dėl „mėnesius trukusio šventimo – dažno marihuanos rūkymo, besaikio narkotikų vartojimo, kuris baigėsi perdozavimu“.

Esą, tai įvyko beveik prieš metus, praėjusį birželį, Palm Springse leidžiant savaitgalį su draugais.

„Ji ir jos draugai prie baseino gėrė alų, kokteilius su degtine, - tariamas įvykio liudininkas pasakojo „Life & Style“. - Mes ėmėme kalbėtis ir Miley užklausė manosios grupės, ar nenorėtume eiti už tvoros parūkyti. Ji ištraukė milžinišką maišą žolės, ji buvo labai stipri“.

Bulvarinio leidinio šaltinis pasakoja toliau: „Iš pradžių išties kalbia buvusi Miley vos per kelias minutes visiškai atbuko. Ji vos galėjo eiti“.

Vienas jos geriausių draugų labai nerimavo, kad, turint omenyje jos pamišusį gyvenimo būdą, tai ne paskutinis kartas, kai viskas baigiasi ligonine, - kalbėjo įvykio liudininkas. - Tai baugina“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)