Vos 21-erių vaikinas gali didžiuotis ne tik sporto pergalėmis, bet ir pasiekimais mados sferoje – net 4 kartus jis demonstravo mados namų „Versace“ kolekcijas.

Dėl atities perspektyvų ir planų vaikinas turi aiškią ir tvirtą poziciją. Sėkmingai besiklostančios modelio karjeros dėl galimybės žingsniuoti podiumais pasaulio mados sostinėse vaikinas nežada atsisakyti.

„Mano darbas yra sportas, nors ir esu dalyvavęs 4 „Versace“ pasirodymupse Milane“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo M. Armalis. Išvaizdus vaikinas pasakoja, kad pasiūlymų įsisukti į mados verslą jis sulaukia neretai, tačiau savo gyvenimą sieja tik su sportu: „Noriu žaisti ledo ritulį. Man modelio darbas nėra toks svarbus“.

Savo galimybes jis vertina savikritiškai. „Jeigu norėčiau būti modeliu, man reikėtų numesti gana daug svorio. Mano kojos pernelyg raumeningos, kad galėčiau būti aukščiausio lygio modeliu. Jeigu panorėčiau būti modeliu, tektų baigti ledo ritulininko karjerą. To aš tikrai nenoriu. Ledo ritulį gali profesionaliai žaisti ilgiau negu būti modeliu. Tai ir finansiškai apsimoka labiau. Gali būti ir modeliu, ir ledo ritulininku. O būdamas tik profesionaliu modeliu, ledo ritulininku jau nebebūsi“, – argumentus dėsto pašnekovas.

Kaip sako jis, modelio karjeros aukštumų jam pavyko pasiekti pakankamai lengvai. Priešingai nei sporte: „Ledo ritulį žaisti pradėjau šešerių, kad kilčiau vis aukščiau ir aukščiau“. Jo nemasina ir mados industrijoje nesunkiai uždirbami pinigai: „Eiti podiumu nesunku. Porą dienų pasidarbuoji, gauni atlygį ir viskas“.

Paklaustas, kuris darbas jam visgi būtų pelningesnis, vaikinas svarsto: „Manau, kad, kaip ledo ritulininkas, aš galiu daugiau. Gal per ilgesnį laiką, bet pabaigoje uždarbis iš sporto bus kur kas geresnis“.

Su šeima į Švediją išvykęs sportininkas pasakoja, kad anksčiau Lietuvoje praleisdavo kiekvieną vasarą. „Kai išsikėliau iš tėvų namų Švedijoje, vizitai tapo retesni“. Lietuvoje gyvena visi jo giminės, tik pusbroliai ir pusseserės išsibarstė po Europą: „Turiu vieną pusseserę Norvegijoje, du pusbrolius – Airijoje, dar vieną – Švedijoje. O visi kiti, man atrodo, yra Lietuvoje, Žemaitijoje“.

M. Armalis pastebi, kad Lietuvoje auga susidomėjimas ir kitomis sporto šakomis, ne tik krepšiniu. „Labai įdomu, kad yra tiek daug žmonių arenose. Kai žaidėme prieš britus, „Siemens“ arenoje buvo per 6 tūkstančius žiūrovų. Buvo įdomu, o ypač laimėti prieš juos. Labai geras jausmas“, – naujienų portalui DELFI kalbėjo ledo ritulininkas.

Vaikinas sako, kad buvimas Lietuvos nacionalinės rinktinės dalimi jam kelia daug puikių emocijų. „Žinoma, kad labai patinka“, – išgirdęs klausimą šypsojosi sportininkas.

Jaunuolis juokauja, kad viešėdamas Vilniuje išskirtiniu merginų dėmesiu nesimėgauja. „Mieste pernelyg dažnai nesilankau, kad galėčiau vertinti. Kasdien reikia ruoštis varžyboms. Laiko vakarėliams tiesiog nelieka“, – dėstė M. Armalis.

Lietuvoje jis viešės iki sekmadienio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)