Produktai:

500 g šokoladinių meduolių
450 g grietinės
4-5 bananų
3 v.š. cukraus pudros

Kaip gaminti:

1. Grietinę išmaišykite su cukraus pudra.

2. Į sviestu pateptą formą sutrupinkite trečdalį visų meduolių. Supilkite apie ketvirtadalį kremo ir išdėliokite pusę visų riekelėmis pjaustytų bananų.

3. Vėl užpilkite ketvirtadalį kremo ir vėl užtrupinkite meduolių.

4. Sudėliokite paskutines likusias bananų riekeles ir užpilkite vėl kremu.

5. Tortą puoškite trupiniais- viršų ir šonus.

6. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

Dėkojame DELFI skaitytojai Ramintai už receptą!

*************

Mėgstate gaminti? Pasidalinkite savo receptu su DELFI skaitytojais! Savo receptą, surašytą taisyklinga lietuvių kalba, ir nuotrauką talpinkite apačioje esančioje formoje. Ačiū!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)