Kitose rungtynėse, vykusiose Šiauliuose, pergalę rezultatu 3:0 (25:13; 25:17; 25:18) šventė vietos „Elga-Master Idea-SM Dubysa“ ekipos tinklininkai, nugalėję savo varžovus iš Raseinių - „Raseiniai-Norvelita“. Po šios dienos rungtynių 2014 metų Lietuvos vyrų tinklinio čempionato turnyrinė lentelė atrodo taip:

1. Šiaulių „Elga- Maste Idea- SM Dubysa“ 27 tšk.
2. Kelmės „Antivis- Etovis“ 23 tšk.
3. Vilniaus „Flamingo Volley- SM Tauras“ 22 tšk.
4. Raseinių „Raseiniai- Norvelita“ 9 tšk.
5. Vilniaus „VGTU- MRU“ 3 tšk.

2014 metų Baltijos moterų tinklinio čempionate šiandien tiek Kauno „Heksa“, tiek Jonavos „Achema KKSC“ ekipos iškovojo pergales, nugalėjusios savo varžoves vienodais rezultatais 3:1.

Kaunietės šį kartą buvo stipresnes prieš „Tallinn University“ ekipos tinklininkes, o štai jonavietės patiesė „TTU“ komandą.

Po šios dienos rungtynių, sunkiai čempionate sustabdomos „Achema KKSC“ ekipos tinklininkės ir toliau išlieka turnyrinės lentelės pirmoje vietoje, su 60 taškų savo sąskaitoje, tuo tarpu laikinosios sostinės merginos su 7 taškais lieka paskutinėje, dvyliktoje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)