Kitose šeštadienio rungtynėse susitiko Šiaulių „Elga – Master Idea – SM Dubysa“ prieš kitą sostinės komandą „Flamingo Volley SM Tauras“. Po keturių setų kovos pergalę rezultatu 3:1 (25:13 21:25 25:23 25:13) šventė Šiaulių miesto tinklininkai.

Šiauliečiai ne tik įsirašė tris taškus į savo sąskaitą, bet ir sugrįžo į turnyrinės lentelės viršūnę. Po šios dienos rungtynių Lietuvos vyrų tinklinio čempionato turnyrinė lentelė atrodo taip:

1. Šiaulių „Elga- Maste Idea- SM Dubysa“ 24 tšk.
2. Vilniaus „Flamingo Volley- SM Tauras“ 22 tšk.
3. Kelmės „Antivis- Etovis“ 20 tšk.
4. Raseinių „Raseiniai- Norvelita“ 9 tšk.
5. Vilniaus „VGTU- MRU“ 3 tšk.

2014 metų Baltijos moterų tinklinio čempionate šiandien Lietuvos ekipom sekėsi skirtingai. Pirmose rungtynėse, kurios vyko Kaune, vietos „Heksa“ ekipos tinklininkės nusileido svečiams iš Estijos – „TTU“ ekipos merginom, rezultatu 0:3 (14:25 4:25 25:25).

Tuo tarpu čempionato lyderės – Jovanos „Achema KKSC“ tinklininkės, patiesė kitą Estijos komandą „Tallinn University“ rezultatu 3:0 (25:9; 25:14; 25:19).

Po šios dienos susitikimų čempionato lyderėmis išlieka jonavietės, savo sąskaitoje turinčios 54 taškus, o laikinosios sostinės ekipa su 4 taškais išlieka paskutinėje. Rytoj Baltijos moterų tinklinio čempionato turas tarp Lietuvos ir Estijos komandų kelsis į Jonavą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją