Su NKL čempionais trakiečiai kovos dėl Antano Guogos taurės bei turnyro globėjo „TonyResort“ įsteigto prizo. Turnyras vyks kitą savaitgalį – kovo 7-8 dienomis. Dvi stipriausios šio sezono komandos kovos dėl piniginio prizo.

„Dėkojame, jog A. Guoga sugalvojo rengti tokį turnyrą. Kartu su juo tikimės, kad toks turnyras taps kasmetine NKL komandų tradicija“, – sakė „Trakų“ viceprezidentas Žygimantas Surintas.

Abu mačai vyks Trakų LOSC salėje. Nugalės abi rungtynes laimėjęs arba įveikęs priešininkus didesniu skirtumu klubas.

„Tokiu sezono metu labai sunku rasti klubų, su kuriais būtų galima žaisti kontrolines rungtynes“, – pažymėjo Ž. Surintas.

„Trakai“ ir „Mažeikiai“ reguliariajame sezone užėmė 1-2 vietas ir pateko tiesiai į ketvirtfinalį. Tiesa, kadangi 12 komandų kovoja NKL aštuntfinalyje, pasirodymą Trakų ir Mažeikių ekipos pradės tik kovo 18-ąją dieną.

„Pertrauką vertiname gan dviprasmiškai. Beveik mėnesį nežaisime oficialių rungtynių, todėl galime išsimušti iš ritmo. Kita vertus, po reguliariojo sezono tik keli krepšininkai buvo visiškai sveiki, todėl šis laikotarpis bus puiki galimybė išsigydyti visas traumas“, – dvi laisvo mėnesio medalio puses įžvelgė Ž. Surintas.

Šį sezoną „Trakai“ ir „Mažeikiai“ pasidalijo po pergalę. Debiutinėse sezono rungtynėse „Trakų“ krepšininkai namuose šventė pergalę 76:59, bet antrajame rate išvykoje nusileido 73:87.

NKL atkrintamosiose varžybose abu klubai susitiktų tik finale.
Iki NKL ketvirtfinalio „Trakai“ planuoja sužaisti dar keletą draugiškų mačų. Galimi varžovai – klubai iš LKL ir RKL.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)