„Kartais jis atrodo kaip 58-erių metų artrito kankinamas vyras. Jonas žingsniu atsilieka nuo komandos draugų tiek gynyboje, tiek puolime. Treneris neleido lietuvio į aikštę ketvirtajame kėlinyje ir jo dėl to kaltinti negalima“, – teigiama analizėje.

DELFI primena, kad J. Valančiūnas per 17 min. pelnė 2 taškus (1/2 dvitaškis), atkovojo 6 kamuolius, blokavo 1 varžovo metimą, po 1 kartą suklydo ir prasižengė. Jau pirmoje atakoje J. Valančiūno metimą blokavo Spenceris Hawesas, o vienintelius savo taškus mūsiškis pelnė dėjimu po to, kai puolime pats atsikovojo kamuolį.

Dwane Casey šioje dvikovoje labiau pasitikėjo ne lietuviu, o kitais aukštaūgiais – Amiru Johnsonu (36 min.), Patricku Pattersonu (25 min.) ir Tyleriu Hansbrough (17 min.).

Įdomiausia, kad vos prieš kelias dienas vykusiame mače su ta pačia „Cavaliers“ ekipa J. Valančiūnas pelnė 18 taškų ir buvo antras pagal rezultatyvumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)