Tik po tokios G. Paškevičiaus sėkmės į arenas įsidrąsinusi žengė ryškiausia šalies dainininkų trijulė: Egidijus Dragūnas, Andrius Mamontovas ir Marijonas Mikutavičius.

Kovo pradžioje G. Paškevičius ruošiasi antram turui po didžiausias šalies arenas su naujausia rusiškų romansų programa.

„Galima sakyti, šie koncertai skirti Tarptautinei moters dienai. Mano kartos žmonės mieliau švenčia Kovo 8-ąją, nei Šv. Valentino dieną. Antra, pavasarį visiems norisi romantikos, - DELFI sakė atlikėjas. - Seniai norėjau sukurti romansų programą. Kai 2011 metais rengiau koncertų turą per Lietuvos arenas, daug žmonių galvojo, jog aš atliksiu ir romansus. Todėl šįkart nusprendžiau pas gerbėjus atvykti su rusiškais romansais ir tik jiems skirti visą koncertą“.

Naujausiai savo programai G. Paškevičius atrinko pats. Dainininkas pasakojo, kad visi koncerte skambėsiantys kūriniai jam yra labai svarbūs, nes primena įvykius iš asmeninio gyvenimo.

„Rinkausi tas dainas, kurios man pačios gražiausios, artimiausios ir svarbiausios“, - tikino G. Paškevičius, kovo 7 d. koncertuosiantis „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, kovo 8 d. Šiaulių arenoje ir kovo 15 d. Pramogų arenoje Vilniuje.

„Šįkart Kauną nusprendėme aplenkti. Pradžioje apskritai buvo svarstoma atlikti programą tik dviejuose miestuose, pažiūrėti, kaip į dainas reaguoja publika. Tačiau kadangi esu iš Šiaulių, įtraukėme ir šį miestą. Vėliau spręsime, ar vykti į kitus miestus, - sakė G. Paškevičius. - Nes dainų žanras yra labai specifinis. Paprastai romansai dažniausiai atliekami kamerinėje aplinkoje, ne arenose. Bet, kaip visada, nusprendėme surizikuoti. Projektas didelis ir brangus. Tikimės, kad jis atsipirks.“

Tiesa, scenoje atlikėjas nebus vienas. Koncerte jam talkins visas būrys profesionalių muzikantų: folkloro kolektyvas „Arinuška“, Vytauto Lukočiaus vadovaujamas orkestras „Vilnius Sinfonietta“, ritmo grupė bei metų instrumentininko apdovanojimą pelnęs gitaristas Aleksandras Ten.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (148)