Violetos išvaizda iki pokyčio:

Ilgi rudo atspalvio, vidutinio tamsumo plaukai. Šiek tiek banguoti galiukai išsausėję, pažeisti.


Pokyčius komentuoja A. Pakalnienė:

Aušra Pakalnienė
Buvo nuspręsta plaukus paryškinti tamsiai ruda bazine spalva ir šukuosenai suteikti žaismingumo praturtinant ją įvairiaspalvėmis sruogelėmis viršugalvyje iš rudų, raudonų ir violetinių atspalvių.

Kirpimas kurtas su madingomis griežtomis linijomis bei asimetrija ir daugiasluoksniškumu, kuris suteikia įvairias formavimo galimybes. Sukurta stipri asimetrija nukerpant trumpai plaukus smilkinio zonoje virš kairiosios ausies, o dešinėje smilkinio zonos plaukai kerpami su lyg apatiniu žandikauliu. Pakaušio zona kirpta griežta linija, o viršugalvio plaukai kirpti sukuriant antrą šukuosenos sluoksnį.

Tai suteikia šukuosenai daugiau dinamikos. Nukirpti veido bruožus pabrėžiantys kirpčiukai, formuoti griežta įstriža linija, ilgėjančia link kairiojo smilkinio, ir tuo pačiu suteikia galimybę kirpčiukus nešioti, šukuojant priešinga kryptimi, taip praturtinant šukuosenos modeliavimo galimybes.

Šukuoseną galima modeliuoti pabrėžiant griežtas linijas arba akcentuojant plaukų dinamiškumą.

Jeigu norite pakeisti savo įvaizdį, rašykite mums gyvenimas@delfi.lt, atsiųskite nuotrauką ir parašykite, kodėl norite pokyčių.

Stiliaus pokytis DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)