Dar vaikystėje stulbinančio populiarumo sulaukęs dainininkas R. Loreti, kurio balsas nuo vaikystės buvo vadinamas „kosminiu“, pirmą kartą lankėsi Lietuvoje. Čia jis surengė tris koncertus didžiuosiuose šalies miestuose.

Japonijoje ir Australijoje italų muzikos ambasadoriumi paskelbtas, daugybę „auksinio“ disko apdovanojimų pelnęs dainininkas šiandien per pasaulį keliauja su garsiu pianistu ir aranžuotoju Fabrizio Masci. Kartu su jais įvairiose šalyse muzikuoja skirtingi orkestrai. Lietuvoje įžymiojo italo partneriais trims vakarams tapo Donato Katkaus vadovaujamas Vilniaus Šv. Kristoforo kamerinis orkestras.
Robertino Loreti lankosi Kauno restorane (A. Mažeikos nuotr.)

Deja, bet italų žvaigždės pasirodymu liko sužavėti ne visi gerbėjai. Koncertą Vilniuje stebėję Valdas ir Agnė DELFI naujienų portalui sakė, kad nori susigrąžinti pinigus.

„Vakar buvome Robertino Loreti koncerte. Jis neįvyko, nes R. Loreti nebuvo - už jį dainavo jaunas berniukas iš Rusijos vardu Feliksas (Feliksas Karamianas, - DELFI). Iki pertraukos dainavo Feliksas, po to dainininkas su sintezatoriumi, - koncerto eigą dėstė žiūrovas Valdas. - Po to porą kūrinių pagrojo D. Katkaus orkestras ir tik koncerto pabaigoje pasirodė R. Loreti. Padainavo dvi dainas ir viskas.“
Robertino Loreti

Koncertu nusivylęs žiūrovas teiravosi, ar beta.lt grąžins pinigus.

Kaip DELFI tikino renginį organizavusios agentūros „Live Nation“ atstovas Ignas Dirma, koncerto programa Vilniuje iš tiesų skyrėsi nuo pasirodymo Kaune. Tačiau kodėl, pasakyti negalėjo. „Šio koncerto programa su organizatoriais nebuvo derinama. Kodėl atlikėjas nusprendė pakeisti programą, mes negalime pasakyti“, - sakė renginio vežėjai. Jis taip pat pabrėžė, jog beta.lt yra tik bilietų platintojas, todėl bilietų grąžinti negali. Dėl bilietų grąžinimo reikia kreiptis tiesiai į renginio organizatorius, kurie pažadėjo išspręsti visus nesklandumus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (326)