Viena geriausiai Prancūzijos automobilių pramonę reprezentuojančių markių yra „Citroen“. Tad TV laidos žurnalistų dėmesį patraukė „Xantia“ modelis. Tai pigus pasirinkimas, kainuojantis 1,5-2 tūkst. Lt.

Skelbimas internete informavo, kad 1997 m. gamybos „Citroen Xantia“ turi benzininį 2.0 l, 120 AG variklį su dujine įranga. Už 290 tūkst. km nuvažiavusį automobilį prašoma 2 tūkst. Lt.

Per pirmas automobilio apžiūros minutes paaiškėjo, kad „Citroen Xantia“ neturi posūkio žibinto, variklio dangčio laikiklio, degalų bakas be peilio niekaip neatidaromas, o bagažinės dangtis be specialios virvutės nepasikelia. Tokie defektai, su kuriais šeimininkas gana sėkmingai susigyveno, tariamiems pirkėjams ne kartą sukėlė šypseną.

Nuvežus automobilį patikrinti į servisą, viena pirmųjų meistro reakcijų buvo „oho“. Važiuoklė reikalavo rimto remonto, matėsi ir alyvos nutekėjimo požymių.

Plačiau apie šį „važiuojantį, bet šiek tiek trūkumų turintį“ prancūzišką „Citroen Xantia“ žiūrėkite TV laidos „Ne vienas kelyje“ siužete.

TV laidą „Ne vienas kelyje“ galite žiūrėti sekmadieniais, 17 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (498)