Atrankos metu taip pat bus galima laimėti specialiuosius partnerių įsteigtus prizus – Vilniaus dizaino kolegijos kompiuterinės grafikos kursus ir „The English factor“ 3000 Lt vertės individualius anglų kalbos kursus. Pagrindinis prizas - nuolatinis darbas pagrindiniame Lietuvos portale DELFI.

Raginame paskubėti ir nuo lapkričio 6 el. paštu dizainoinkubatorius@delfi.lt atsiųsti savo darbus iki gruodžio 2 dienos. 

Gruodžio 3 dieną Vilniaus dizaino kolegijoje surengsime gyvas interneto dirbtuves, kuriose 10 atrinktų finalistų per tam tikrą laiką turės atlikti numatytas užduotis. Rezultatus vertins speciali DELFI ir VDK komisija. Renginį filmuos DELFI TV.

Gruodžio mėnesį paskelbsime pagrindinio prizo laimėtoją – naują DELFI komandos narį bei specialiųjų prizų laimėtojus, paskelbsime renginio video reportažą.

Laukiama aktyvių ir inovatyvių kandidatų

DELFI dizaino inkubatoriaus projekto vadovė Karolina Jarmalytė pasakojo, kad kartu su Vilniaus dizaino kolegija šį projektą nusprendė organizuoti vedini keleto tikslų. Visų pirma – socialinės atsakomybės ir noro prisidėti prie jaunų kūrybingų žmonių skatinimo savarankiškai kurti savo ateitį ir siekti tikslų tėvynėje. Antra – parodyti visuomenei ir potencialiems darbdaviams, kad Lietuvoje yra itin daug talentingų, perspektyvių ir ambicingų jaunų žmonių, kurie, dar studijuodami, geba demonstruoti itin aukštus reikalavimus atitinkančius sugebėjimus.

Galiausiai – jausdami poreikį panagrinėti temas apimančias požiūrį į kūrybos svarbą ir jaunąją kūrėjų kartą, ateities perspektyvas menui, kūrybiškumo ir verslumo suderinamumą, bei meno ir technologijų jungimosi amžių.

DELFI rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė trumpai pristatė lūkesčius ieškomam dizaineriui.

„Ieškome būsimo DELFI WEB dizainerio: aktyvaus, inovatyvaus, turinčio bazinius būtinus tokiai profesijai gebėjimus ir kuriam reikia  geros terpės augti ir atskleisti savo talentą. Šiandieninis WEB dizaineris susiduria su eile iššūkiu – itin  greitas darbo tempas, besikeičiantys išmanieji įrenginiai ir sistemos, vis sudėtingesnės kūrybinės užduotys ir pan. Tad būsimas mūsų komandos darbuotojas turi būti ir greitas, ir sumanus. Ne mažiau svarbūs ir asmens socialiniai įgūdžiai – DELFI įgyvendina išskirtinai daug partnerystės ir komercinių projektų, kuriuose dalyvauja net ne viena šalis ir tenka daug bendrauti tiek kompanijos viduje, tiek išorėje“, -pasakojo K.Valaitytė.

Taigi, jeigu esi būtent tas kurio ieškome – laukiame tavo darbų !

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)