Pirmiausia, pasižiūrėkite į pašalpas. Kas daugiausiai gauna? Juk akivaizdžiai matosi - Britanijos piliečiai, juodaodžiai ir musulmonai, panašių tautybių emigrantai. Jie neis ir tikrai nedirbs juodų ir sunkių darbų. Pamenu straipsnį kaip musulmonas teigė, kad įgijo teisės išsilavinimą prestižiniame Britanijos universitete ir nedirba teigdamas - „kam dirbti, juk turiu vaikų ir mums pašalpų užtenka“. Taip pat gerai pamenu, kaip jis pasakė, kad Anglija su savo pašalpomis finansuoja teroristinius išpuolius ne tik Britanijoje, bet ir Europoje. Klausimas premjerui - kiek teroristinių aktų įvykdė Britanijoje lietuviai? Aš nepamenu per istoriją nei vieno.

Aš suprantu, kad Lietuvos studentai yra protingesni nei britų, todėl ir norima juos vyti iš universitetų ar aukštųjų mokyklų, bet prisiminkite, premjere, kad mokslo pažanga ir sunkus darbas - tai valstybės ateitis. O jūs ant lietuvių skalijat kaip bedantis kaimo šuo. Jei Britanija taip ir toliau „mandravos“, ateityje tik liks bankrutavusi sala, nes jūs negerbiat imigrantų, kurie jus ištraukė iš krizės savo sveikata ir sunkiu darbu. Taip, mes, lietuviai, palikom savo šalį ir gelbėjom Britaniją, nors „ačiū“ pasakykite, Britanija, mums.

Taigi ne kartą yra per BBC diskutuojama didžiųjų verslo atstovų, kad llietuviai - geriausi darbininkai Europoje, nes jie darbštūs, ir žino, ką daro. Jei jūs taip pateikiate savo nuomone, premjere, tai nemanau, kad verslas, kuris moka mokesčius, liks patenkintas, taip pat pabrėžiu, kad lietuviai Anglijoje ir savo kompanijas sukūrę turi.

Taigi, Europoje yra labai daug šalių, kur lietuvius priimtų gyventi ir dirbti, kurti ateitį ne tik savo, bet ir šalies labui. Tai Skandinavijos šalys. Jei Britanijos lietuviai pradės emigruoti į Skandinavijos šalis, nemanau, kad Britanija praturtės, nes nebus baltųjų tarnų, kurie aria kaip už 10.

Nepamirškite, premjere, kad jūs esate rasistas ir jums ir jūsų Britanijai nėra vietos Europos Sąjungoje, nes taip niekas nekalba apie šalies piliečius, kurie dirba Britanijoje ir moka mokesčius, kelia ekonomiką ir kuria ateitį britams ir kitiems išlaikytiniams.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!