„Peugeot Baltic“ vadovas Rasmus Talio žodžiais, naujasis 308 modelis jau dabar automobilių pasaulyje susilaukė labai didelio dėmesio. „Mažų ir vidutinės klasės automobilių rinkos segmente, kuris sudaro daugiau nei trečdalį Europos rinkos, prognozuojamas itin didelis susidomėjimas naujuoju 308 modeliu. Tikimės, kad ir Baltijos šalyse 308 modelis susilauks šilto priėmimo“, – sakė R. Talis.

Pristatyme Baltijos šalims dalyvavo automobilizmo temomis rašantys žurnalistai, „Peugeot“ klientai, bendradarbiavimo partneriai ir platinimo tinklo darbuotojai. Pasaulinė „Peugeot 308“ premjera įvyko tik prieš savaitę Frankfurto automobilių parodoje Vokietijoje.

Gamintojų teigimu, dėl naujos platformos, 4,25 m ilgio naujasis „Peugeot 308“ yra lengviausias tarp savo klasės automobilių, lyginant su pirmtaku, jis lengvesnis 140 kg.

„Peugeot 308“ automobiliai gaminami Sošo gamykloje Prancūzijoje.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)