„Čempionu tapau tris kartus. Tai yra niekis palyginus su Michaelio septyniais titulais“, – sakė ketvirto titulo siekiantis S. Vettelis.

„Per kelerius metus jo rekordo nepagerinsi. Taigi, aš apie tai net negalvoju. Pastarieji keletas metų man buvo tikrai geri, tačiau ateityje viskas gali pasikeisti“.

Septynis kartus F-1 čempionu tapęs M. Schumacheris mano, jog būtent S. Vettelis gali pagerinti jo praeityje pasiektus rekordus.

„Jis turi geriausią paketą, o čempionais dažniausiai tampa geriausi“, – kalbėjo daugkartinis F-1 čempionas M. Schumacheris.

„Rekordai yra tam, kad juos kas nors pagerintų. Jie motyvavo mane, kai lenktyniavau ir aš daug ko pasiekiau. Patikėkite manimi, jei Sebastianas pagerins tai, ką pasiekiau aš, tikrai dėl to nebūsiu nusiminęs. Per gana trumpą laiką jis iškovojo tris titulus. Tai kodėl jis negalėtų jų iškovoti septynis?“

Tuo tarpu praeityje F-1 taip pat lenktyniavęs Hansas-Joachimas Stuckas abejoja, jog S. Vetteliui pavyks pakartoti M. Schuamcherio rekordą ir tapti čempionu septynis kartus.

„Laikai ir sąlygos visiškai skiriasi, - pasakojo H.-J. Stuckas. - Jei Schumacheris pasvajodavo apie naują priekinį sparną, jis jį turėdavo jau kitą dieną. Pagal dabartines taisykles tai yra tiesiog neįmanoma. Vieną dieną iš F-1 pasitraukus Adrianui Newey „Red Bull“ gali atsidurti visai kitokioje situacijoje“.