Lietuvių sudėtyje rungtyniaus Lietuvos rinktinės gynėjas, Jungtinės Karalystės Slou „Jets“ klubui atstovaujantis Mindaugas Kieras.

- Kaip susiklostė, kad atstovausite „Energijai“ turnyre?

- Esu elektrėniškis, su „Energija“ kasmet ruošiuosi savo sezonui užsienyje, man tai bus į naudą, o ir savo patirtimi pasidalinsiu su jaunimu. Man didelė garbė užsivilkti „Energijos“ marškinėlius.

- Ką manote apie turnyrą? Ar jis bus naudingas?

- Visų pirma tai yra sveikinanti iniciatyva paminėti labai talentingą vaikina. Apie varžovus? Kiek žinau, atvažiuoja labai pajėgios jaunimo komandos, išskirčiau gal tik mus ir britus kurie bus mažiausiai įsičiuožę. Žinoma, visas rungtynės bus neįkainojamą patirtis mūsų jauniems sportininkams, o ir veteranams puiki proga gerai pasiruošti prieš Baltarusijos čempionatą kuriame varžybų skaičius patrigubėja lyginant su praeitais metais.

- Kaip „Energijos“ sudėtis, kokios prognozės?

- Žinote, rezultatai sezone viską atspindės, čia pirmos komandos rungtynės – kontrolinės prieš sezoną, tai kažkokio piko tikėtis neverta. Taip pat nemažai šviežio jaunimo ir žinau, kad per penkerias rungtynes visi gaus laiko pasireikšti. Svarbiausia – kaip ir visada, vykdyti trenerių nurodymus ir atsiduoti kiekvieną sekundę maksimaliai.

Pirmos „Energijos“ rungtynės jau penktadienio vakarą su svečiais iš tolimo Omsko - MHL lygoje rungtyniaujančiu „Jastreby“. Rungtynių pradžia 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)