Abu klubai pirmenybėse žengia be nuostolių. „Raudonieji velniai“ svečiuose 4:1 sutriuškino „Swansea City“ futbolininkus, o „Chelsea“ jau šventė dvi pergales – namie 2:0 pranoko lygos debiutantę „Hull City“ ekipą bei 2:1 palaužė Birmingamo „Aston Villa“ komandą.

Anglijos čempionas „Manchester United“ ir „Chelsea“ yra vieni pagrindinių pretendentų šį sezoną triumfuoti „Premier“ lygoje. Po praėjusio sezono pasikeitė šių klubų treneriai: Mančesterio ekipai diriguoja buvęs Liverpulio „Everton“ strategas Davidas Moyesas, o į „Chelsea“ grįžo garsusis Jose Mourinho.

Londono klubo savininkas Romanas Abramovičius šį portugalą, kuris prieš tai dirbo su Madrido „Real“, pasikvietė pirmiausia tam, kad jis padėtų „mėlyniesiems“ vėl tapti „Premier“ lygos čempionais.

Pastarąjį kartą šios komandos „Old Trafford“ stadione galynėjosi šių metų gegužę. Tada pergalę 1:0 išplėšė „Chelsea“ futbolininkai. Per pastaruosius dešimt „Manchester United” ir „Chelsea” mačų klubai pasidalijo po 4 pergales, o dvejos rungtynės baigėsi lygiosiomis.

Be „United“ ir „Chelsea“ rungtynių, per „Viasat Sport Baltic“ tiesiogiai bus parodyti dar trys mačai. Rugpjūčio 24 d. 16.55 val. – „Everton” ir „West Bromwich Albion” dvikova, 19.25 val. – „Aston Villa” ir „Liverpool” akistata, rugpjūčio 25 d. 17.55 val. – „Cardiff City” ir „Manchester City” susirėmimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)